Cum a cerut-o Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, pe soția lui: „Vă așteptați la ceva mai siropos, dar așa mi-a venit mie atunci”

Mihai Rait a dezvăluit cum cerut-o pe Ana Maria de soție. Dorel din Las Fierbinți susține că nu a fost un deloc un episod romantic. Momentul s-a petrecut după doar trei luni de relație.

Cum a cerut-o Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, pe soția lui
Cum a cerut-o Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, pe soția lui

De peste 16 ani, Mihai Rait și Ana Maria formează un cuplu de succes. Actorul cunoscut pentru rolul lui Dorel din serialul Las Fierbinți a povestit recent cum și-a cerut soția în căsătorie.

Îndrăgitul actor de comedie a recunoscut că nu a mai putut să aștepte momentul cererii, așa că totul s-a petrecut chiar ziua în care a cumpărat inelul de logodnă. Momentul nu a fost unul romantic sau „siropos”, susține vedeta din Las Fierbinți.

Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, a cerut-o pe Ana după doar 3 luni de relație

Cum a cerut-o Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, pe soția lui
Cum a cerut-o Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, pe soția lui

Actorul care-l interpretează pe Dorel în celebrul serial de la Pro TV a recunoscut că a cerut-o de soție pe iubita lui când erau aproape să iasă din casă. Ana Maria se încălța în acel moment. Cei doi se pregăteau să meargă împreună la emisiunea Românii au talent, unde Mihai Rait avea un moment de improvizație.

„E mult spus poveste de film, iar lucrurile au evoluat rapid pentru că ne iubim foarte mult, și de aici totul a devenit ușor.

Am cerut-o pe 4 iulie 2016 și am făcut-o în momentul în care ea se încălța, noi pregătindu-ne să ieșim din casă, să mergem la finala Românii au talent, unde eu susțineam un spectacol de improvizație, în calitate de invitat.

Știu, vă așteptați la ceva mai siropos, dar așa mi-a venit mie atunci, chiar nu puteam să mai aștept până seara, în ziua aia luasem și inelul și eram nerăbdător să o cer”, a povestit actorul pentru Viva.

Ce spune Mihai Raiț despre diferența de vârstă

Actorul care-l interpretează pe Dorel din Las Fierbinți a vorbit deschis și despre diferența de vârstă dintre cei doi. Ana Maria este mai tânără cu 14 ani decât Mihai Rait.

„Noi doi nu o percepem, vă dați seama. Nu ne-am pus niciodată problema diferenței de vârstă. Prejudecăți există ca la toată lumea când e vorba despre diferența de vârstă și nu înțeleg de când a devenit tinerețea unei femei un dezavantaj.

Câteodată, oamenii pun tinerețea pe aceeași treaptă cu lipsa de experiență de viață și nu cred că e corect. Nu trebuie să fii bătrân ca să fii deștept și educat”, a precizat actorul din Las Fierbinți.

Mihai Rait (42 de ani) și Ana Maria (28 de ani) s-au căsătorit în 2016. Cei doi au îmrepună un copil.

S-au cunoscut la un spectacol

Mihai Rait a cunoscut-o pe Ana Maria la unul dintre spectacolele sale. Cei doi erau vecini de cartier.

„Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie.”, povestea acum ceva vreme actorul din Las Fierbinți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
image
image
image
image
image
image
antonia sexy jpg
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg