Soția lui Dorel din «Las Fierbinți» este absolut superbă

Ultima actualizare:

Mihai Rait, cunoscut publicului ca Dorel din serialul «Las Fierbinți», este căsătorit de cinci ani cu o femeie superbă, mai tânără cu 14 ani. Actorul a postat o fotografie alături de soție, în care aceasta arată precum un star de cinema. 

Soția lui Dorel din «Las Fierbinți» este absolut superbă
Soția lui Dorel din «Las Fierbinți» este absolut superbă

Îndrăgitul actor Mihai Rait, 42 de ani, a devenit extrem de popular după ce a interpretat personajul lui Dorel, în serialul de succes ,,Las Fierbinți". Rait trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Ana Maria. Cei doi au celebrat, în aprilie, 5 ani de căsnicie. 

Citește și Dorel din «Las Fierbinți» mai vrea un copil: “Să știi că eu la 60 de ani o să arăt foarte bine”

Actorul este la acest moment plecat într-o binemeritată vacanță împreună cu frumoasa lui parteneră, în Madrid, unde soții se simt ca într-o a doua ,,lună de miere", având în vedere fotografiile postate pe social-media. 

Mihai Rait este extrem de mândru că se află la brațul unei femei atât de speciale și a publicat o poză alături de Ana Maria, în care tânără arată superb, astfel că ar putea fi oricând confundată cu un adevărat star de la Hollywood. 

Actorul chiar a glumit pe seama aceasta și a scris în dreptul imaginii: 

,,Am rugat-o frumos daca pot sa fac o poză spaniolă cu ea"

Mihai Rait cu soția sa
Mihai Rait cu soția sa

Postarea a iscat un adevărat schimb de replici savuros cu nimeni altul, decât Bobonete, bunul prieten al lui Mihai Rait. Juratul de la Românii au Talent a început să-l șicaneze pe actor, iar dialogul virtual dintre ei a fost demn de show de stand-up. 

,,Hala Traian! Cand erai in tara purtai numa ocelari de vedere, acum la Madrid porti Raiban ultima editie! Ai uitat de une ai plecat!" i-a adresat ironic Bobonete

,,Nu înțeleg româna, sunt in Italia la Madrid", i-a dat replica Mihai Rait. 

Mihai Rait și-a cunoscut soția la un show de stand-up

Mihai Rait a ajuns în atenția publicului după ce a jucat în serialul de comedie ,,Las Fierbinți". Actorul face și stand-up comedy și este unul dintre cei mai îndrăgiți entertaineri de la noi. Rait a cunoscut-o pe soția sa, Ana Maria, după un show de stand-up. Cei doi au realizat că locuiesc de fapt în același bloc și astfel a început idila lor.

Citește și Las Fierbinți, cum nu îl vezi la TV. Poftiți în culisele îndrăgitului serial, unde actorii sunt tratați regește

Mihai Rait a cerut-o în căsătorie pe Ana Maria la doar trei luni după prima lor întâlnire și, în ciuda diferenței de vârstă de 14 ani, par a fi făcuți unul pentru celălalt. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net