Mihai Raiț, Dorel din "Las Fierbinți", trei ani de căsnicie. Ana i-a făcut cel mai util cadou

Ultima actualizare:
Ana și Mihai, într-o vacanță romantică
Ana și Mihai, într-o vacanță romantică

Mihai Rait (40 de ani), alias Dorel din serialul "Las Fierbinți", nu se plictisește acasă. Este răsfățat ca un prinț de frumoasa lui soție, Ana, căreia i-a făcut o emoționantă declarație de dragoste, zilele trecute, când au serbat, într-un cadru restrâns, trei ani de căsnicie. Și, cum într-o astfel de zi măreață actorul voia să arate bine, iată că s-a lăsat tuns de nevastă. Iar de cumpărături, tot ea se ocupă, căci recent el a suferit o operație de apendicită.

Pentru Mihai Rait, zilele de carantină au fost cu bucurii, dar și cu necazuri. În urmă cu două săptămâni, actorul a fost operat de apendicită, așa că acum nu mai poate căra sacoșe cu cumpărături și nici nu-și poate ține copilul în brațe. Dar zilele trecute a și zâmbit, căci a serbat cei 3 ani de căsnicie acasă, într-un cadru romantic: "M-a tuns soția cu ocazia împlinirii a 3 ani de căsnicie. Pentru prima dată eu zic că e cât de cât impecabil. Te iubesc, Ana!", a scris actorul pe contul lui de Facebook.


    Ana și Mihai, într-o vacanță romanticăFoto: arhivă personală
Ana și Mihai, într-o vacanță romanticăFoto: arhivă personală

Cei doi s-au căsătorit în 2017 și un an mai târziu au devenit părinți. Soţia actorului, Ana Maria Dragomir, a născut un băieţel pe 16 august 2018, însă părinţii au păstrat totul secret. Actorul nu a vrut să vorbească despre fericitul eveniment nici măcar când am aflat despre sarcină, la sfârşitul lui februarie în același an.

„Nu ştiu de unde aţi aflat, dar momentan nu confirmăm. Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie".

Mihai Bobonete este nașul lor

Mihai Rait este finul lui Bobo, Mihai Bobonete: "Cu el mă ştiu din copilărie. Noi încă nu am năşit, însă de-abia aştept. Ne cunoaştem din clasa a IV-a şi am zis haide, băi, să ne şi năşim, să ne înrudim! E bine că am rămas o familie de când suntem mici şi până acum. Suntem mereu împreună, la filmările serialului sau la spectacolele de stand-up comedy. Ne suportăm şi la filmări, şi la improvizaţie, şi la spectacole. Locuiesc la trei minute de Bobo, Adrian Văncică (Celentano) şi de Mihai Mărgineanu (Ardiles), şi ei stau în aceeaşi zonă, în Băneasa”, ne-a mai povestit  Mihai Raiţ Dragomir. În această perioadă, el și colegii lui au fost nevoiți să amâne filmările pentru "Las Fierbinți", serialul PRO TV, dar și să amâne câteva spectacole de stand-up comedy.

Citește și:

EXCLUSIV Iată adevărata familie a lui Mihai Rait Dragomir, Dorel din «Las Fierbinţi»!

EXCLUSIV! Dorel a făcut copil în pauza de «Las Fierbinţi»

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net