Aspirina din Las Fierbinți i-a căzut „cu tronc” unui bărbat celebru: „I-am spus că sunt căsătorită”

Talentul actorilor români poate fi oricând demn de Hollywood. Avem multe exemple în acest sens, iar Mirela Oprişor (50 de ani), sau Aspirina din serialul-fenomen „Las Fierbinţi” de la PRO TV, aşa cum o ştiu cei mai mulţi, este unul dintre ele. Mirela a fost remarcată de un regizor renumit pe plan internaţional, Francis Ford Coppola. A povestit totul chiar ea, în emisiunea „Reţeaua de idoli” de la TVR 2.

Mirela Oprișor este  angajată la Teatrul Național  București și joacă și în foarte  multe spectacole
Mirela Oprișor este angajată la Teatrul Național București și joacă și în foarte multe spectacole

Mirela Oprişor este una dintre cele mai îndrăgite actriţe ale momentului. Joacă la Teatrului Naţional „I. L. Caragiale”, din Bucureşti, şi interpretează rolul Aspirinei, din serialul „Las Fierbinţi” de la PRO TV. Dincolo de activitatea profesională, Mirela Oprişor este împlinită şi în viaţa personală: este căsătorită cu scenaristul, dramaturgul şi actorul Mimi Brănescu, alături de care are o fiică, Ana. Apropo despre asta, Mirela Oprişor s-a confesat în emisiunea „Reţeaua de idoli”, realizată de Irina Păcurariu la TVR 2. Întrebată dacă ar fi putut să aibă o „pilă”, pentru că partenerul ei de viaţă este cel care a semnat scenariul serialului „Las Fierbinţi”, Mirela Oprişor a răspuns cu umor: „Nici vorbă de asta. Acest dialog nu există în casa noastră. Atât îmi trebuia, că nu-mi mai scria nimic. Dacă-i spuneam «scrie-mi şi mie» sau «fă-mi şi mie», eram taxată şi urma doar să trec prin cadru. Aşa că am învăţat să tac în familie”.

Actrița, în rolul  din serialul  „Las Fierbinți”. FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ
Actrița, în rolul din serialul „Las Fierbinți”. FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ

A refuzat un film în care juca şi Faye Dunaway

În aceeaşi emisiune, Mirela a vorbit şi despre un moment de cotitură din cariera sa. În 2002, a participat la Gala HOP şi a câştigat „Premiul pentru cea mai bună actriţă”, pentru interpretarea unui monolog din opera „Doamna cu căţelul”. A urmat apoi angajarea la Teatrul de Comedie.

„După un casting, aveam şansa unui rol într-un film important, cu o distribuţie internaţională, dar şi opţiunea să particip la Gala Tânărului Actor HOP. Îmi amintesc că, la preselecţiile pentru Gala Tânărului Actor aflasem că doamna Sanda Manu, de care îmi fusese atât de frică în facultate, încât mă lipeam de pereţi când trecea dumneaei, era şefă de comisie la celebra Gală a UNITER. Am fost sunată de la Budapesta, că trebuie să fiu prezentă pentru a doua fază a castingului, pentru filmul care urma să se facă, o poveste despre Elena şi Nicolae Ceauşescu. Elena Ceauşescu ar fi trebuie să fie jucată de actriţă americană Faye Dunaway, iar eu aş fi interpretat-o pe Elena Ceauşescu în tinereţe.

Producătorul a intrat un pic în mine şi mi-a spus să fiu mai atentă cu limba engleză, pentru că mă place mult regizorul. Am răspuns că îmi pare foarte rău, dar nu pot veni, pentru că trebuie să mă duc la Gala HOP. Producătorul a bufnit în râs: «Cred că tu eşti nebună!». I-am, răspuns: «Nu, nu sunt nebună. Dar i-am promis doamnei Sanda Manu că mă duc». Sigur, el nu a înţeles nimic. Dar, bine am făcut, pentru că acel film nu s-a mai turnat niciodată. Am fost la Gala HOP şi am câştigat premiul. Acolo l-am întâlnit pe domnul Ştefan Iordache şi alţi mari actori şi directori de teatre din Bucureşti, iar domnul Ştefan Iordache m-a recomandat pentru Teatrul de Comedie. Deci, în viaţă e vorba, câteodată, de alegeri“, a povestit actriţa.

Anul acesta  a schimbat  prefixul
Anul acesta a schimbat prefixul

Câţiva ani mai târziu, a avut şansa să joace în filmul marelui regizor, Francis Ford Coppola, „Youth Without Youth“ (2007, „Tinereţe fără tinereţe”), filmat în România. 

„Am avut norocul să repet cu regizorul Francis Ford Coppola, cu câteva săptămâni înainte de filmare, m-a luat să-l ajut să-şi facă cadrele de lumină. Domnul Coppola făcuse o mică pasiune pentru mine în sensul că semănam foarte mult cu soţia dumnealui şi mi-a zis: «Tu trebuie să te măriţi cu fiul meu». Şi chiar l-a adus pe băiatul lui cel mare să mă cunoască. Apoi, mai în glumă, mai în serios i-am spus: «Domnule Coppola, eu sunt căsătorită!»”, a mai povestit Mirela Oprişor, pentru aceeaşi sursă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net