Ce a spus Doina Teodoru după ce a aflat că Chef Cătălin Scărlătescu revine la MasterChef: „Șoc și groază...”

După marele anunț al revenirii la PRO TV, Cătălin Scărlătescu a mai primit o bucurie și anume un prim proces câștigat împotriva Antenei 1, lucru care i-ar aduce o sumă grasă de bani în cont, asta daca decizia nu va fi atacată și câștigată de Antenă. Acum, filmările pentru MasterChef au început, iar toți fanii sunt în extaz. O mulțime de oameni au primit vestea cu bucurie, însă o singură persoană a avut o reacție neobișnuită! Culmea, chiar Doina Teodoru!

Doina Teodoru după ce a aflat că Chef Cătălin Scărlătescu revine la MasterChef
Doina Teodoru după ce a aflat că Chef Cătălin Scărlătescu revine la MasterChef

Ce a spus Doina Teodoru după ce a aflat că Chef Cătălin Scărlătescu revine la MasterChef

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se iubesc de 3 ani de zile. Deși anul trecut a fost destul de dificil pentru celebrul bucătar, iată că anul acesta lucrurile se așază cum nu se poate mai bine pentru el. Cu Doina merge constant în vacanțe, recent a revenit la MasterChef și a început filmările, iar în procesul cu Antena 1 deja a câștigat o primă bătălie. Desigur, cea mai neașteptă veste a fost reîntoarcerea la MasterChef, veste ce a fost primită cu multă bucurie de fani. Totuși, cea care a avut o reacție neobișnuită a fost chiar Doina Teodoru care a rămas șocată atunci când a aflat.

Șoc și groază. Acasă, când i-am spus Doinei, a rămas așa puțin mască. Bineînțeles că a fost o bucurie mare de tot, știind ce s-a întâmplat în trecut. Toată lumea se bucură. Eu nu știu dacă există cineva care să nu se bucure de reîntoarcerea noastră la MasterChef. Gândiți-vă, cu noi a început MasterChef. De aici a început tot”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru unica.ro.

Cătălin Scărlătescu, o primă victorie în instanță

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea continuă să fie în atenția presei românești, după ce au decis să părăsească Antena 1 cu puțin timp înaintea începerii filmărilor sezonului 13 „Chefi la cuțite”. Conform deciziei judecătorilor, după ce Antena 1 i-a acționat în instanță pe cei trei bucătari, justiția a fost de partea lui Chef Scărlătescu, iar acum greii postului de televiziune cu pricina trebuie să îi plătească bucătarului o sumă frumoasă de bani în urma soluției venite din partea Tribunalului București, emisă marți, 25 iunie 2024.

„Tip soluție: Respinge cererea

Soluția pe scurt: Respinge excepţia lipsei de interes ca fiind neîntemeiată. Respinge cererea ca fiind neîntemeiată. (…) Obligă reclamanta să plătească pârâtului suma de 17.741,71 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată în şedinţa din 25.06.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, de către grefa instanţei.

Document: Hotarâre 25.06.2024”, se arată pe Portalul Legislativ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net