Cătălin Scărlătescu a câștigat prima victorie în instanță împotriva Antenei 1. Ce a făcut celebrul bucătar după aflarea deciziei FOTO

Victorie în instanță pentru celebrul bucătar Cătălin Scărlătescu. Acesta a câștigat procesul cu Antena 1, și postul TV trebuie să-i plătească acum cheltuieli de judecată. Cum a ales să petreacă actualul jurat al emisiunii „MasterChef”. 

Cătălin Scărlătescu / foto: Instagram
Cătălin Scărlătescu / foto: Instagram

Cu toate că instanța a decis că dreptatea este de partea lui Cătălin Scărlătescu, decizia judecătorilor nu este una fixă pentru fostul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”, întrucât poate fi atacată cu apel. 

Cătălin Scărlătescu, prima reacția după victoria din instanță 

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea continuă să fie în atenția presei românești, după ce au decis să părăsească Antena 1 cu puțin timp înaintea începerii filmărilor sezonului 13 „Chefi la cuțite”. 

Conform deciziei judecătorilor, după ce Antena 1 i-a acționat în instanță pe cei trei bucătari, justiția a fost de partea lui Chef Scărlătescu, iar acum greii postului de televiziune cu pricina trebuie să îi plătească bucătarului o sumă frumoasă de bani în urma soluției venite din partea Tribunalului București, emisă marți, 25 iunie 2024.

„Tip soluție: Respinge cererea

Soluția pe scurt: Respinge excepţia lipsei de interes ca fiind neîntemeiată. Respinge cererea ca fiind neîntemeiată. (…) Obligă reclamanta să plătească pârâtului suma de 17.741,71 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată în şedinţa din 25.06.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, de către grefa instanţei.

Document: Hotarâre 25.06.2024”, se arată pe Portalul Legislativ.

Cătălin Scărlătescu, un mare susținător al echipei naționale de fotbal 

Din dorința de a celebra victoria obținută în instanță, bucătarul s-a pregătit pentru susținerea echipei naționale de fotbal a României cu Slovacia. Cătălin Scărlătescu s-a urcat în tren - destinația Frankfurt, și i-a îndemnat pe toți românii pasionați de fotbal să meargă să-și susțină jucătorii. 

„Dragilor, după cum bine vedeți, sunt pe drumuri. Merg spre meci. Haideți la Frankfurt, Fan Zone, Corner-ul României! Și dacă Iordănescu a spus că echipa asta este de suflet, hai să fim și noi suporterii de suflet, cei mai spectaculoși. Să enervăm Europa puțin cu imnul nostru. Și-așa, ne-au plăcut mult de tot” - a fost mesajul transmis de Cătălin Scărlătescu, cu doar câteva ore înainte de meciul echipei naționale de fotbal a României, pe Instagram. 

Chef Cătălin Scărlătescu a rămas uimit la Slovacia-România de la EURO 2024. Acesta s-a numărat printre cei 30.000 de români care au văzut live meciul de fotbal. La scurt timp după ce România s-a calificat la EURO 2024, bucătarul a transmis un mesaj pe pagina personală de Instagram:

„Suporterii de SUFLET. Așa ceva nu am mai văzut”, a comentat Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu, la Frankfurt / foto: Instagram
Cătălin Scărlătescu, la Frankfurt / foto: Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
2 soti britanici si au dat demisia au vandut casa au cumparat sat intreg franta 910120 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image png
06903a7ba1954c834dce0955c8d007a4 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net