Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1

Mihai Dragomir, câștigătorul sezonului 13 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurent în echipa Chefului Alexandru Sautner, a făcut un mesaj public prin intermediul căruia și-a expus  părerea pe care o are despre Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. 

Mihai Dragomir, părere despre cei trei celebri bucătari / foto: Colaj Click!
Mihai Dragomir, părere despre cei trei celebri bucătari / foto: Colaj Click!

Recent, bucătarul a dorit să vorbească despre faptul că mulți oameni l-au numit „ipocrit” pentru faptul că s-a înscris în timpul show-ului culinar de la Antena 1 în timp ce la cârma acestuia erau foștii chefi. 

Mihai Dragomir: „Eu am mai fost acolo”

În cadrul unui clip video postat pe TikTok, câștigătorul emisiunii „Chefi la cuțite” a explicat faptul că motivul pentru care a ales să revină în emisiune după 6 ani a fost acela de a-și demonstra abilitățile sale gastronomice. 

De asemenea, acesta a mai punctat faptul nu are cea mai bună părere despre foștii Chefi: Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. Părerera lui are legătură strict cu modul în care aceștia jurizau, considerând că nu erau corecți față de concurenți.  

„Salutare! Am revenit să lămuresc conflictul ăsta cu Chefii, pentru că am primit foarte multe mesaje cum că sunt ipocrit, cum că eu când m-am înscris la concurs erau foștii Chefi - da, așa era, când m-am înscris la concurs erau foștii Chefi, dar m-am înscris pentru mine. Eu am mai fost acolo acum 6 ani și am fost cumva dezamăgit de jurizare. Și atunci m-am uitat la emisiune și de multe ori jurizările mi s-au părut nedrepte. Și din prisma asta nu-mi plac Chefii. 

Dar eu m-am reînscris la concurs pentru mine. Ca să fac o performanță să-mi demonstrez mie că nu mai sunt acolo unde eram acum șase ani, când am fost la concursul ăsta. Cred că am făcut alegerea înțeleaptă. Mie, personal, mi se par mai ok Chefii din această ediție, și plus de asta nu aveam să particip oricum la MasterChef, pentru că este un concurs pentru bucătari amatori și eu deja profesez ca bucătar și asta n-ar fi fost corect”, a explicat câștigătorul emisiunii culinare, prin intermediul unui clip video postat pe TikTok. 

Mihai Dragomir: „Parcă m-a lovit un tsunami”

La scurt timp după aflarea veștii că este marele câștigător al sezonului 23 „Chefi la cuțite”, Mihai Dragomir a ținut un discurs emoționant:

„Nu-mi vine să cred. Parcă m-a lovit un tsunami, efectiv m-au lăsat picioarele! Sunt în stare de șoc. Am câștigat războiul și i-am făcut mândri pe chefi. Nu-mi vine să cred că premiul ăsta îmi aparține, că pe farfuria asta scrie chef Mihai Dragomir. Toată munca pe care am depus-o de acum șase ani de când am fost eliminat din bootcamp până în momentul ăsta am muncit pentru acest titlu. Sunt atât de mândru de tot!”, a fost reacția lui Mihai Dragomir.

„Sunt cel mai bucuros om din lume! Nu știu când am fost ultima dată așa de fericit. Doamne, cât am sperat să câștig sezonul ăsta, e victoria lui Mihai”, a spus chef Alexandru Sautner.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabi badalau bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net