Povestea uimitoare a lui Mihai Rait, cunoscut ca Dorel din Las Fierbinți. De la eșecuri la marele succes

Mihai Dragomir Rait, cunoscut sub numele de Dorel din serialul românesc „Las Fierbinți”, a devenit unul dintre cei mai iubiți actori din industria cinematografică românească. Cu toate acestea, ceea ce mulți fani nu știu este că drumul său către succes a fost presărat cu obstacole și eșecuri.

Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți. Foto: Click.
Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți. Foto: Click.

Un început neobișnuit

Născut la Hârșova pe 14 ianuarie 1980, Mihai Rait și-a dorit inițial să studieze la Academia de Studii Economice (ASE) din București. Cu toate acestea, viața i-a pregătit o altă direcție. După mai multe încercări eșuate de a intra la ASE și la alte instituții de învățământ superior, Rait a ales să își urmeze pasiunea pentru actorie.

De la eșecuri la determinare

Mihai Rait a povestit într-un podcast că a început studiile de teatru la Universitatea Spiru Haret, după ce a fost respins la ASE. „Eram praf”, a mărturisit actorul, referindu-se la rezultatele slabe pe care le-a obținut în timpul încercărilor sale de a intra la ASE. La Spiru Haret, Rait și-a pus în aplicare pasiunea pentru actorie și și-a dezvoltat abilitățile în domeniu.

Un drum plin de provocări

Cu toate că a început cu studii la Spiru Haret, Rait a continuat să întâlnească provocări în calea sa. A făcut postliceala în domeniul controlului calității în Țăndărei, luptându-se cu dificultățile și incertitudinile care apar adesea în viața studenților.

Deși a început cu studii criticate și haotice, Mihai Rait și-a urmat pasiunea și și-a dezvoltat cariera în actorie și stand-up. A debutat în filmul „Vine poliția” în 2008 și, din 2012, a devenit un membru apreciat al echipei PRO TV. Cu toate dificultățile sale educaționale, Rait continuă să aducă bucurie și râs milioanelor de fani prin interpretarea memorabilă a personajului Dorel din „Las Fierbinți”.

Povestea lui Mihai Rait este un exemplu elocvent al faptului că determinarea și pasiunea pot depăși obstacolele și pot transforma eșecurile în succese remarcabile. Cu toate că drumul său a fost presărat cu provocări, actorul și-a găsit adevărata chemare și a demonstrat că adevărata învățare vine din determinarea de a-ți urma visurile.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
florin piersic 5 jpg
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
image
actualitate.net
image
actualitate.net