Serialul cu 5 sezoane de pe Netflix care i-a captivat pe români. Are o poveste fascinantă, cu intrigi și răsturnări de situație

8 octombrie 2024 11:39   PrimeTime

Apărut cu aproape 10 ani în urmă, un serial face furori pe Netflix. Are 5 sezoane și 90 de episoade și i-a cucerit pe români, aflându-se în prezent pe locul 5 în topul celor mai vizionate seriale de pe platforma de streaming.

Serialul despre care vom vorbi astăzi este „Prison Break”, produs de compania Adelstein-Parouse Productions, în asociere cu Original Television și studiourile 20th Century Fox Television. Cu toate că inițial s-a dorit ca producția să aibă doar 2 serii, popularitatea de care s-a bucurat în rândul telespectatorilor a determinat televiziunea FOX să mai creeze încă 3 sezoane. Primul și al doilea sezon au 22 de episoade, urmat de al treilea sezon cu 13 epsioade, cel de-al patrulea cu 24 de episaode, iar ultimul având doar 9 episoade. Așadar, care este povestea serisalului „Prison Break”?

Fratele lui este acuzat pe nedrept de crimă, așa că un inginer constructor îl ajută să evadeze din faimosul penitenciar Fox River”, este descrierea producției pe platforma de streaming Netflix, acolo unde ocupă locul 5 în topul celor mai vizionate seriale.

„Prison Break” poate fi urmărit pe Netflix

Așadar, serialul spune povestea unui frate acuzat pe nedrept de uciderea fratelui vicepreședintei Statelor Unite ale Americii. Este condamnat la moarte și este mutat în închisoarea Fox River, unde își așteaptă execuția. Însă, fratele său este convins că este nevinovat decide să-l salveze, concepând un plan ingenios de evadare. Pentru a pătrunde în închisoare, simulează jefuirea unei bănci. Ajuns în Fox River, intră într-o cursă contra timpului în care trebuie să depășească numeroasele obstacole care stau în calea planului său. Binețeles, aceasta este povestea primului sezon.

Dacă te-am făcut curios și vrei să știi ce se întâmplă în continuare, poți urmări serialul „Prison Break” pe platforma de streaming Netflix. În rolul principal abonații îl pot vedea pe actorul Wentworth Miller, ajuns celebru tocmai pentru personaljul interpretat. Producția a câștigat premiul „Cel mai bun serial dramatic” la People's Choice Awards 2006. 

Mai multe