Serialul cu doar 5 episoade de pe Netflix care te va ține pe marginea scaunului. E un real succes, milioane de oameni l-au văzut deja

16 octombrie 2024 16:20   PrimeTime

Netflix reușește să dea lovitura din nou, atrăgând în fața ecranelor oameni din întreaga lume, cu ajutorul unui serial de succes intitula „Midsummer Night”. Producția are numai cinci episoade, iar mulți dintre fanii ei trec prin ele cât mai rapid, chiar și într-o singură zi.

O nouă producție de succes face senzație printre abonații platformei de streaming Netflix. Este vorba despre un serial intitulat „Midsummer Night”, care în țara noastră este tradus ca „Noaptea de Midsommar”. Producția s-a lansat în acest an, în luna aprilie, iar chiar și la atât de mult timp de la lansare, încă este dezbătută intens de fani și de critici.

Acest serial norvegian pune în prim-plan povestea cuplului format din Johannes și Carina, cât și provocările prin care ei și noua lor familie trebuie să treacă, în fața trecerii timpului. Chiar dacă serialul virează adesea în mai multe subpovești, cele două personaje rămân cele centrale, la care revine mereu acțiunea.

Serialul a făcut senzație în România

Cei doi au petrecut ani buni împreună, însă în spatele unei vieți aparent liniștite se ascund nenumărate nemulțumiri pe care niciunul dintre ei nu a dorit să le abordeze. Iar atunci când Carina împărtășește o veste importantă familiei ei, în timpul unei sărbători de vară, întreaga dinamică a familiei se schimbă brusc.

Serialul abordează probleme complexe, încercând să pună în prim-plan relația dintre persoane, cât și modul în care acestea doresc să își mențină autonomia și identitatea, în ciuda provocărilor pe care le au de înfruntat.

Serialul are numai cinci episoade

„Midsummer Night” a fost unul dintre cele mai populare seriale din țara noastră la momentul lansării, iar chiar și acum el are nenumărați fani. Românii pot urmări cele cinci episoade ale producției oricând doresc, pe platforma de streaming Netflix.

În plus, mai trebuie menționat și faptul că aceste episoade sunt destul de scurte! Ele nu depășesc pragul de 35 de minute, așa că cei care au mai mult timp la dispoziție pot trece prin întreg serialul într-o singură zi!

Mai multe