Serialul special de pe Netflix care te ține lipit de televizor. Are o actriță legendară și milioane de vizionări în septembrie 2024

14 septembrie 2024 18:03   PrimeTime
Ultima actualizare:

Un nou serial de pe Netflix a făcut înconjurul lumii. Abonații platformei au stat în fața micilor ecrane cu sufletul la gură, iar acest lucru o dovedește locul pe care s-a clasat producția, dar și numărul de vizionări pe care le-a înregistrat în doar o săptămână. Iată despre ce serial este vorba. 

„Cuplul perfect”, serialul care ocupă locul 1 în topul Netflix

„Cuplul perfect”, serialul îndrăgit de o lume întreagă a reușit să ajungă pe locul 1 atât în România, cât și la nivel mondial. De asemenea, producția americană a înregistrat peste 20 de milioane de vizualizări în doar o săptămână.

Serialul a apărut pe Netflix pe 5 septembrie 2024 și este regizat de Susanne Bier cu Nicole Kidman, Eve Hewson și Dakota Fanning. Producția are la bază o poveste uluitoare, o nuntă fascinantă care se transformă într-un adevărat coșmar. Eve Hewson, care interpretează personajul Amelia Sacks se pregătește să participe la o nuntă, timp în care un cadavru este descoperit pe plajă.

Acesta este începutul unor secrete care ies la iveală și transformă evenimentul cel mare într-o anchetă intensă. O serie de dezvăluiri tulburătoare încep să iasă la suprafață, iar acțiunea reușește să țină toți telespectatorii cu sufletul la gură.

Actorii celebri care joacă în mini-seria de 6 episoade

 „Un cuplu perfect” s-a dovedit a fi un serial de neratat, îmbinând romantismul cu misterul și drama de familie. Este o mini-serie alcătuită din 6 episoade, care captivează atenția și stârnește emoții până la revelația finală.

O mulțime de actori cunoscuți joacă în serialul care a creat furori în lume. Printre aceștia se numără: Nicole Kidman, care joacă rolul lui Greer Garrison Winbury, o femeie care nu este deloc pe placul celor din jur, Liev Schreiber care joacă rolul enigmaticului Tag Winbury și Eve Hewson, care o interpretează pe Amelia Sacks, o mireasă ce se căsătorește cu un bărbat bogat.

Mai multe