Situație rușinoasă la Survivor România! Bianca Patrichi îl acuză pe DOC de agresiune sexuală, iar imaginile stau mărturie: „Se freca de mine”

8 martie 2023 16:35   PrimeTime
Ultima actualizare:

Un scandal de proporții izbucnește miercuri, în tabăra Faimoșilor! Bianca Patrichi îl acuză pe DOC de agresiune sexuală, iar imaginile vorbesc de la sine. Totul se întâmplă imediat după jocul de reward de marți seară. 

Miercuri seară, Faimoșii și Războinicii luptă în cadrul unui alt joc de recompensă, de această dată fiind vorba de o sesiune de masaj. Concurenții sar de pe un ponton direct în apă, fiecare cu câte o pernă în brațe în culoarea tribului lor, ajung la mal și intră într-un ring în care un oponent din echipa adversă trebuie să-i împiedice să plaseze perna pe un covoraș în aceeași culoare cu cea a tribului. 

Din cauza faptului că nu se poate instala fairplay-ul, Daniel Pavel anulează recompensa și invită ambele triburi pe insula lor. 

Bianca Patrichi îl acuză pe DOC de agresiune sexuală

Tot în această seară, Bianca Patrichi le povestește colegilor din echipa Faimoșilor faptul că marți, tot la jocul de reward, DOC s-ar fi frecat cu părțile intime de ea, în timp ce stătea într-o poziție, probabil, mai provocatoare. 

„Faptul că ea (Crina) se înțelege foarte bine cu DOC… nu am nicio problemă. Slavă Cerului! Două luni l-am susținut și am stat lângă DOC. Mi-a plăcut, l-am admirat, toate pe pozitiv pentru el. Chiar și atunci când restul grupului nu era de acord.

La jocul pentru recompensă, cu hamurile, nu mai știu la cine stăteam să mă uit, să încurajez… și stăteam așa (n.r. aplecată). Așa stăteam. Na, nu știu, stăteam jos, acolo, și vorbeam.. Și l-am simțit cum se freacă de mine, pe DOC”, a spus Bianca Patrichi, despre DOC. 

În imaginile surprinse de cameramani se vede cum Bianca stătea mai aplecată, iar DOC s-a apropiat cu părțile intime de ea. Cel mai probabil concurentul nu și-a dat seama de ceea ce se întâmpla, având în vedere faptul că intenționa să iasă mai în față, pentru a-și susține colegul din ring. Cum se spune...A fost omul nepotrivit la un moment și mai nepotrivit! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe