Socrul Danei Roba, acuzații dure la adresa vedetei! Ce a spus despre celebrul make-up artist: „Nu știa ce sunt copiii, spărgea tot”

5 iulie 2023 8:19   PrimeTime

Nicolae, socrul Danei Roba a făcut primele declarații după ce fiul lui a bătut-o pe aceasta și a băgat-o în spital. Bărbatul nu a comentat fapta lui Daniel Balaciu, însă a ținut să precizeze că nora sa avea ieșiri nervoase și își neglija copilele

Recent, în urma acuzațiilor pe care Dana Roba le-a făcut la adresa tatălui fetițelor lor, Rozalia, mama lui Daniel Balaciu și-a spus punctul de vedere, urmând ca mai apoi și Nicolae, soțul acesteia, să intervină cu o serie de declarații, acuzând-o pe Dana Roba că este o persoană nervoasă. 

Nicolae: „Când era nervoasă, spărgea tot!”

Tatăl lui Daniel Balaciu lansează noi acuzații la adresa Danei Roba, pe care chiar fiul său a bătut-o crunt cu un ciocan în cap și a desfigurat-o. Nicolae mărturisește că nora sa nu avea grijă de cele două fetițe ale sale și este o persoană nervoasă, care spărgea tot ce-i apărea în cale. 

„Doamna Roba e o femeie care nu a știut ce sunt copiii în viața ei. Nu i-a schimbat un pampers. Am ținut-o pe Celine, că știe tot satul ăsta, de mică am ținut-o. (...) Nu a văzut fetița...", a mărturisit Nicolae, tatăl lui Daniel Balaciu, la Acces Direct.

Mai mult decât atât, Niculae a precizat și faptul că este de părere că ea l-a provocat pe fiul său, care refuza să-i ofere divorțul de dragul celor două fetițe pe care le are cu Dana Roba. 

„Eu nu știu ce a făcut! (n.r. fiul lui, Daniel Balaciu) (...) Această femeie a spart două televizoare. Când era nervoasă spărgea tot. Această femeie e foarte nervoasă... Cred că ea l-a provocat. El a suportat destul, mereau zicea tati, mami, hai la Timișoara...(...) Ea nu știe cum se spală o haină, ea nu știe să facă mâncare, nu știe nimic.(...) El nu a vrut să divorțeze pentru copii.”, a mai spus socrul Danei Roba. 

Mai multe