Will Smith i-a dat o palmă, pe scena Oscarurilor, lui Chris Rock. Motivul ieșirii nervoase a actorului

28 martie 2022 3:20   PrimeTime
Ultima actualizare:

Riscul transmisiunilor live e că, uneori, lucrurile nu merg așa cum ar trebui. Exact asta s-a întâmplat și la gala de decernare a premiilor Oscar, din Los Angeles, când Will Smith a avut o ieșire cel puțin șocantă, față de Chris Rock. 

Chris Rock a prezentat premiul pentru Cel mai bun documentar. Aflat pe scenă, actorul de comedie a vrut să facă o glumă pe seama lui Jade Pinkett-Smith, care are capul ras. Nu a apucat, însă, pentru că Will Smith s-a ridicat de pe scaun, a mers pe scenă și l-a pocnit pe Chris. În acel moment, sunetul transmisiei live a fost tăiat, iar Will s-a întors la locul lui. Din sală, el a țipat, nervos ”Nu vorbi despre nevasta mea”.

Chris Rock a încercat să treacă peste moment cu profesionalism, însă a rămas complet nemișcat, șocat de cea ce tocmai se întâmplase.

După câteva secunde, Chris și-a revenit și a decis să prezinte filmele nominalizate în categorie, nu înainte de a spune ”Ei, asta e cea mai tare noapte din istoria televiziunii”. 

Nu se știe de ce Will Smith a avut o reacție așa de violentă, iar unii internauți chiar s-au întrebat chiar dacă nu cumva a fost un moment regizat, însă faptul că sunetul a fost tăiat, dar și șocul de pe chipurile celor din public, sugerează că totul a fost cât se poate de real. 

Will Smith, liniștit de Denzel Washington după incident

Conform persoaneloe aflate în sală, care au publicat imagini pe Twitter, în pauza de publicitate care a urmat, Will Smith a fost luat deoparte de Denzel Washington și Tyler Perry, care au încercat să îl liniștească pe actor. Potrivit celor din sală, Will și-ar fi șters lacrimi de la ochi când s-a dus la locului său, lângă soția sa, iar Denzel a venit pentru a vorbi cu Jada Pinkett-Smith. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Mai multe