VIDEO Cum s-a dat în spectacol Will Smith la petrecerea premiilor Oscar, după ce l-a pocnit pe Chris Rock

28 martie 2022 14:15   PrimeTime
Ultima actualizare:

Will Smith, în vârstă de 53 de ani, a agitat spiritele la premiile Oscar de anul acesta când a urcat pe scenă și l-a pocnit din senin pe Chris Rock. La petrecerea specială de după de decernarea premiilor Academiei De Film, actorul s-a dat în spectacol într-un stil caracteristic.

Will Smith a avut parte de o seară memorabilă la cea de-a 94-a ediție a decernării premiilor Oscar. Aceasta l-a pălmuit pe actorul Chris Rock pe scenă, după ce a făcut o glumă despre soția sa, Jada Pinkett Smith, iar apoi Will a câștigat primul premiu Oscar din cariera sa, la categoria ,,Cel mai bun actor într-un rol principal", pentru rolul din lungmetrajul King Richard. 

Citește și Will Smith i-a dat o palmă, pe scena Oscarurilor, lui Chris Rock. Motivul ieșirii nervoase a actorului

Seara a continuat la aceeași intensitate pentru Will Smith care s-a dat în spectacol la petrecerea organizată de Vanity Fair, cu ocazia decernării premiilor Academiei Americane de Film. 

Will Smith s-a dezlănțuit total chiar în fața celebrităților. Actorul a lua cu asalt ringul de dans și a dansat de mama focului cu premiul Oscar în mână, chiar pe una dintre piesele sale de succes ,,Getting Jiggy with it".

Actorul a ajuns la petrecere alături de soția sa Jada Pinkett Smith și cei trei copiii ai actorului, Trey, Jaden și Willow. Will a dansat toată cu noaptea debordând de entuziasm și părea că a uitat de incidentul de la Oscar care a șocat audiența. 

Sharon Stone a apărat gestul lui Will Smith

Deși gestul lui Will Smith față de actorul Chris Rock, de pe scena premiilor Oscar, a fost unul exagerat, mulți și-au arătat susținerea față de atitudinea actorului de a-și apăra soția.

Chris Rock a glumit pe seama faptului că soția lui Will Smith a apărut la Oscar-uri complet rasă în cap, deși soția lui Will se luptă cu o formă de alopecie, afecțiune ce a cauzat ca tot părul actriței să cadă. 

Citește și Boala teribilă de care suferă Jada Pinkett, motivul pentru care Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock

Mai târziu, Will Smith a urcat pe scenă pentru a-și accepta premiul pentru ,,cel mai bun actor", iar cu această ocazie și-a cerut iertare și pentru comportamentul său față de Chris Rock. 

Sharon Stone este una dintre vedetele care i-a luat apărarea lui Will Smith, iar după eveniment a postat pe Twitter un mesaj foarte clar către Chris Rock.

,,Mi-ar plăcea să aud și scuzele lui Chris Rock către Jada", a scris vedeta pe social-media. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Mai multe