VIDEO A urlat de durere pe terenul de tenis. „Nu am mai simțit în viața mea așa o durere”

28 martie 2023 7:27   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Bianca Andreescu s-a accidentat în timpul partidei cu Ekaterina Alexandrova, iar durerea a fost atât de mare încât nu și-a putut stăpâni hohotele de plâns și urletele.

Jucătoarea canadiancă s-a accidentat la glezna stângă în timpul partidei cu Ekaterina Alexandrova (28 de ani). Bianca Andreescu a simțit o durere atât de intensă încât a urlat și a plâns în hohote, iar spectatorii au trăit intens momentele de suferință ale sportivei.

Bianca Andreescu a fost imediat examinată pe teren și s-a decis că aceasta nu mai poate continua partida din cauza accidentării și a durerii acute.

„Nu am simțit o astfel de durere în viața mea!”

Vizibil marcată de teribila accidentare, Bianca nu s-a mai putut abține, iar pe transmisie s-a auzit în timp ce le spunea medicilor „Nu am simțit o astfel de durere în viața mea!”.

Ea a fost scosă de pe terenul de tenis într-un scaun cu rotile, în aplauzele spactatorilor.

„Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Să o văd pe teren cu dureri atât de mari, a fost dureros. Nu poţi să ajuţi, doar stai şi priveşti, este îngrozitor. Sper să îşi revină rapid şi îi urez recuperare uşoară", a spus Ekaterina Alexandrova, potrivit sport.ro

Bianca Andreescu s-a accidentat în setul doi, la scorul de 2-0 pentru Ekaterina Alexandrova, şi a fost scoasă de pe teren în scaun cu rotile. Rusoaica câştigase primul set, scor 7-6 (0), iar meciul a fost întrerupt timp de o oră din cauza ploii, la scorul de 3-2.

Fost număr 4 WTA, Bianca Andreescu are un titlu de Grand Slam în palmares, cucerit la US Open, în 2019, după o finală câștigată în defavoarea Serenei Williams.

3 trofee și-a adjudecat Bianca Andreescu în cariera sa de jucătoare profesionistă de tenis: un Grand Slam și două competiții de calibru WTA 1000, la Toronto și Indian Wells.

Mai multe