Ce a pățit Ancuța Bodnar după ce a ieșit în trafic cu una dintre mașinile primite de la Ion Țiriac. Sportiva a avut parte de un episod neașteptat

20 august 2024 14:49   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Ion Țiriac (85 de ani) a oferit 22 de mașini marca Hyundai Ioniq 5. Printre câștigători s-au numărat gimnasta Sabrina Maneca-Voinea, Roxana Anghel, David Popovici, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș și Ancuța Bodnar, care au primit câte 2 autoturisme.

Ancuța Bodnar a primit 2 mașini din partea lui Ion Țiriac

Canotatoarea Ancuța Bodnar (25 de ani) s-a dovedit a fi extrem de entuziasmată după ce a fost premiată cu autoturismele marca Hyundai Ioniq 5, din partea lui Ion Țiriac. Mai mult, aceasta a rămas impresionată de dotările mașinilor și a povestit cum au reacționat românii  atunci când au observat-o în trafic, la volanul bolidului.

„Este o mașină de care m-am îndrăgostit imediat, atât din punct de vedere al designului, dar și cum se pretează la drum lung. Este digitalizată complet, aproape că merge singură. Eu am condus mașina care mi-a fost oferită pentru medalia de aur, fratele meu pe cea care mi-a fost oferită pentru medalia de argint.

De asemenea, cu noi a mers și Roxana Anghel, cu mașina ei. Am făcut un șir de mașini olimpice. Toată lumea ne-a claxonat, ne făcea cu mâna, e frumos să vezi că ești apreciat și lumea te respectă pentru ceea ce ai făcut", a spus Ancuța Bodnar, potrivit digisport.ro.

Ce își dorește să facă cu cele două mașini

De asemenea, campioana olimpică, care a câștigat o medalie de aur și una de argint, pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris a dezvăluit că nu vrea să vândă cele două mașini primite din partea lui Ion Țiriac.

„Sunt două maşini la care ţin foarte mult, niciodată nu le voi înstrăina. Sunt oferite ca urmare a muncii şi a rezultatelor mele! Ţin să-i mulţumesc şi eu domnului Ţiriac pentru acest gest pe care l-a făcut, atât faţă de mine, cât şi faţă de ceilalţi medaliaţi olimpici.

Pentru că este o maşină electrică, am rămas plăcut surprinsă să văd cât de repede se încarcă. Prima dată am încărcat-o la showroom-ul domnului Ţiriac şi a durat 20 de minute. După care am mai încărcat-o la Adjud, a trebuit să stau undeva la 40 de minute pentru a fi full. Sunt bucuroasă că sunt acasă, la ai mei, ăsta este locul în care eu îmi încarc bateriile de fiecare dată când mă simt obosită. Urmează o vacanţă, nu ştiu unde va fi, nu m-am decis, sigur va fi în străinătate”, a mai spus aceasta, potrivit prosport.ro.

Mai multe