Ce mesaj emoționant i-a transmis Patrick Mouratoglu Simonei Halep: „Voi fi acolo"

30 mai 2023 10:19   Alte sporturi

Patrick Mouratoglu este cel care a fost antrenorul Simonei Halep atunci când sportiva româncă fost depistată pozitiv la US Open 2022. Cu toate că, cei doi au încetat colaborarea din cauza acestui nefericit eveniment, antrenorul a declarat, potrivit Ziare.com, că va redeveni antrenorul ei când aceasta se va întoarce în activitate. 

Mesajul emoționant a lui Mouratoglu

Sigur, în primul rând pentru că avem o relație incredibilă, iar în al doilea rând atunci când oamenii au probleme eu nu-i părăsesc. Așa că voi fi acolo”, a spus Patrick Mouratoglou.

Antrenorul a mai spus că „Sigurul lucru pe care Simona l-a cerut a fost să fie respectate regulile. Iar regulile pe care ITIA sau ITF le-au făcut spun că atunci când ești suspendat provizoriu, așa cum este cazul Simonei, ești îndreptățit să ai parte de o audiere cât mai rapidă. Simona așteaptă să fie audiată începând din februarie. Tocmai a fost amânată audierea din mai, iar acum ar trebui să fie la finalul lunii iunie. Ar fi a patra tentativă. Eu spun că nu respectă regulile, ceea ce este cu adevărat șocant".

Mouratoglu, despre Halep: „A stat prea mult pe margine din cauza acestor amânări"

Mouratoglu spune că Simona a stat prea mult pe margine din cauza acestor amânări și că este foarte posibil ca sportiva româncă să-și piardă toate punctele din clasamentul WTA.

"A ratat patru Grand Slamuri și toate punctele doar pentru că ei nu și-au făcut treaba în mod corespunzător. Deci, în momentul în care va putea juca din nou o va face începând de la zero, ceea ce este extrem de incorect, iar asta, repet, doar pentru că ei nu și-au făcut treaba corespunzător.Desigur că există mereu o explicație, dar eu nu o am. Cred că modul în care au tratat-o pe Simona este unul dintre cele mai urâte episoade de care orice jucător a avut parte în ultimii 20 de ani. Este inacceptabil”, a mai adăugat antrenorul.

Mai multe