Petiție pentru Simona Halep și scandalul de dopaj. Oricine poate semna

Din toamna anului trecut și până în zilele noastre, Simona Halep (34 WTA) „stă pe bară”, fiind suspendată provizoriu, în urma acuzațiilor de dopaj.

Simona Halep, subiectul unei petiții online (FOTO: Getty Images)
Simona Halep, subiectul unei petiții online (FOTO: Getty Images)

În loc să-și poate susțină oficial punctul de vedere și, eventual, să i se soluționeze cazul, sportiva de 31 de ani are parte de amânare după amânare și așteaptă, fără rezultat, judecata tribunalului internațional. 
Deși per total discretă în acest subiect, în ultima vreme, fosta lideră mondială din „sportul alb” a avut câteva răbufniri în social media, în care a atras atenția că nu este firească tărăgănarea de care are parte. Părerile sale nu au rămas fără ecou, iar pe site-ul petitionsite.com a fost deschisă o petiție online, prin care susținătorii ei vor să o ajute.

„Vă rugăm să nu o mai hărțuiți pe Simona Halep”

„Noi, subsemnații, fanii Simona Halep,
În lumina speculațiilor recente și a informațiilor contradictorii apărute în mass-media cu privire la posibile încălcări ale reglementărilor antidoping de către Simona Halep, ne exprimăm profunda îngrijorare cu privire la întârzierea și lipsa de transparență în procesul de investigare a acestor acuzații. Având în vedere poziția de jucătoare de tenis de top a Simonei Halep și impactul pe care îl are asupra tenisului, credem în ea și pentru noi toți este crucial ca un astfel de proces să fie tratat cu promptitudine, rigurozitate și imparțialitate. Vă rugăm să nu o mai hărțuiți pe Simona Halep.
În acest context, vă solicităm respectuos să luați următoarele măsuri:
1. Inițiați o investigație amănunțită și rapidă a acuzațiilor de dopaj împotriva jucătoarei de tenis Simona Halep. În interesul sportului și al tuturor părților implicate, este imperativ ca acest proces să se încheie într-un interval de timp rezonabil și să respecte principiile legii și imparțialității.
2. Asigurarea transparenței și a unei comunicări eficiente a concluziilor anchetei. Este esențial ca ITF și ITIA să furnizeze actualizări regulate și informații clare cu privire la evoluția procesului, astfel încât publicul și fanii tenisului să aibă încredere în corectitudinea și integritatea deciziilor luate.
Noi, semnatarii acestei petiții, ne exprimăm îndoielile cu privire la angajamentul ITF și ITIA de a susține principiile de fair-play, integritate și transparență în cazul Simona Halep. 
Considerăm că, prin abordarea acestor acuzații în timp util și în detaliu, veți demara procedurile necesare și corecte pentru ca procesul de judecată să poată fi înaintat.
Cu deosebită considerație,

Fanii Simona Halep”, se arată în petiția care poate fi semnată aici.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net