CSM București, veste proastă primită de la Federația Europeană de Handbal

15 februarie 2022 16:31   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Amânat din cauza cazurilor de coronavirus de la echipa CSM București, meciul cu Rostov-Don care trebuia să aibă loc în Rusia, în Liga Campionilor, nu se va mai disputa.

Pentru că cele două cluburi nu au găsit o dată liberă pentru a disputa meciul care ar fi trebuit să se joace sâmbătă, 12 februarie 2022, Federația Europeană de Handbal (EHF) a decis ca victoria să revină rusoaicelor, la „masa verde”. Astfel, Rostov-Don s-a impus cu 10-0, atât cât prevede regulamentul. Oficialii EHF au anunțat că, deoarece meciul nu s-a putut juca din cauza mai multor rezultate pozitive la testele de SARS-CoV-2 în cadrul echipei bucureştene și pentru că, deşi au căutat alternative pentru a se putea juca meciul, acest lucru nu a fost posibil din cauză că nu a putut fi găsită o nouă dată de joc, disponibilă pentru ambele echipe, echipa noastră trebuie să piardă partida cu 10-0.

CSM București nu mai au cum să piardă locul 5 în grupă

Chiar dacă e o decizie dureroasă, pentru jucătoarele de la CSM București nu e o dramă. Rostov-Don oricum pornea ca favorită și, în același timp, echipa noastră nu mai are cum să părăsească locul 5 în grupa A a Ligii Campionilor, indiferent de rezultatele din ultimele etape. CSM Bucureşti are 14 puncte, fiind devansată de Esbjer, 22 de puncte, Rostov-Don, 19 puncte, Brest, 17 puncte, şi FTC, 15 puncte, dar înaintea formaţiilor Borussia Dortmund, 9 puncte, Buducnost, 4, Podravka, 2. Echipele de pe primele două locuri ale celor două grupe se califică în sferturi, iar cele de pe poziţiile 3-6, în play-off-ul pentru sferuri.

Pentru fetele de la CSM Bucureşti urmează meciul cu Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, din etapa a 15-a din Liga Florilor MOL - miercuri, 16 februarie 2022, 18.30, şi ultimul meci din faza grupelor, din etapa a XVI-a din DELO EHF Champions League, contra Team Esbjerg - duminică, 20 februarie 2022, 15.00. Ambele partide se vor juca în Sala Polivalentă din Capitală.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Mai multe