Irina Deleanu a „încins” plaja la Marbella

16 august 2024 10:24   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Irina Deleanu, președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică, a avut câteva zile de vacanță. Ea a „încins” plaja la Marbella, în Spania.

După o perioadă extrem de încărcată din punct de vedere profesional, președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică și-a luat o binemeritată pauză și s-a relaxat alături de familie și prieteni la soare, în Spania. A ales pentru aceasta Marbella, care pentru fosta campioană e ca o a doua casă.

Aveam nevoie de această perioadă de liniște, am vrut să-mi reîncarc bateriile și să petrec timp cu cei dragi. Am avut ultimele luni extrem de încărcate, multe proiecte de finalizat, pregătirea pentru Jocurile Olimpice, o competiție foarte importantă de organizat și de dus la bun sfârșit - Moov Leasing World Challenge Cup - plus treaba zilnică de la federație, întâlniri, discuții. La Marbella merg mereu cu drag, îmi place foarte mult zona, energia locului, este un vibe care mă face să mă simt excelent”, a declarat Deleanu pentru Sports Net.

Irina Deleanu are o siluetă de invidiat, pe care o întreţine cu mult sport! 6 zile din 7, fosta mare gimnastă merge la sală, aleargă kilometri în parc şi are o dietă de la care rar se abate.„De obicei, în weekend mă relaxez, dar totuşi fac 10.000 de paşi, adică în plimbare”, spune ea. Dar nu doar sportul asigură un corp de manechin, ci şi o alimentaţie adecvată. „Acum m-am obişnuit cu regimul pe care îl am, mănânc foarte multă proteină, carne de vită, broccoli, spanac, sparanghel şi chiar a ajuns să îmi placă”, explică ea

Irina Deleanu pregătește deja noul sezon al gimnasticii ritmice

Într-adevăr, ea a avut o jumătate de an extrem de încărcată și plină de provocări, care au culminat cu organizarea unei competiții internaționale de top la Cluj Napoca, fosta gimnastă și-a luat pauză.

Medaliată la Europene și Mondiale la gimnastică ritmică, Irina Deleanu (48 de ani) a profitat din plin de soarele de pe coasta Spaniei. S-a relaxat la plajă, s-a bronzat și a „uitat” pentru câteva zile de agitația și treburile de la federație. De la finalul lunii august, ea va reveni în sala de antrenamente, pentru că noul sezon trebuie pregătit din timp. Va fi primul an la senioare al Amaliei Lică, sportiva care a spart toate recordurile cucerind patru medalii de aur la Campionatul European de junioare din acest an și care e considerată una dintre viitoarele mari stele ale gimnasticii ritmice mondiale!

Mai multe