Cum reușește să se mențină în formă Irina Deleanu, șefa gimnasticii ritmice: „Sunt foarte atentă la..”

Ultima actualizare:

Şefa gimnasticii ritmice din România, Irina Deleanu (47 de ani), are o siluetă de invidiat pe care o întreţine cu mult sport! 6 zile din 7, fosta mare gimnastă merge la sală, aleargă kilometri în parc şi are o dietă de la care rar se abate.

Irina Deleanu nu  şi-a pierdut mobilitatea. FOTOGRAFII: Sports Net
Irina Deleanu nu şi-a pierdut mobilitatea. FOTOGRAFII: Sports Net

Silueta subţire cu mult sport de ţine! Este şi cazul Irinei Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică. Fosta mare gimnastă face mult sport şi ţine cont de alimentaţie.

„Sunt foarte atentă la ce mănânc şi am un program riguros, pe minute pe secunde. Şi bineînţeles că fiecare zi începe cu sport, pentru că îmi dă o stare de bine şi mă şi menţine în formă. Aşa fizic, pot să duc tot ce am de dus”, a explicat Irina Deleanu pentru Sports Net. Irina alternează orele de la sală cu joggingul în parc. „În acelaşi timp mi-am dat seama că pentru aspectul fizic e nevoie şi de exerciţii fizice la sală şi atunci combin mişcarea în aer liber, cu joggingul, cu exerciţii pentru abdomen, pentru fesieri, pentru coapse”, mai spune fosta campioană a ritmicii.

Singura zi în care Irina nu face sport este una pe care şi-o alege în weekend, dar nici atunci nu stă degeaba.

Antrenamentele în  natură, preferatele Irinei
Antrenamentele în natură, preferatele Irinei

Este preşedintele federaţiei de 22 de ani

„De obicei, în weekend mă relaxez, dar totuşi fac 10.000 de paşi, adică în plimbare”, mai spune ea. Dar nu doar sportul asigură un corp de manechin, ci şi o alimentaţie adecvată. „Acum m-am obişnuit cu regimul pe care îl am, mănânc foarte multă proteină, carne de vită, broccoli, spanac, sparanghel şi chiar a ajuns să îmi placă”, explică ea. Foarte rar, Irina îşi mai face câte o plăcere „vinovată”, dar doar dimineaţa, când mănâncă un ecler. Deşi metabolismul a ajutat-o de-a lungul timpului, fosta gimnastă este conştientă că după o anumită vârstă trebuie să fie mai atentă la absolut tot ce ţine de alimente. „Nu am urmat niciodată diete drastice şi am avut probleme cu greutatea după ce am născut, dar mi-am revenit. Şi după 40 de ani femeile trebuie să aibă grijă de ele pentru că metabolismul lucrează mult mai greu”, mai spune cea care ocupă funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică de 22 de ani.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net