Simona Halep nu renunță: jucătoarea își pregătește revenirea în tenis

23 octombrie 2023 11:49   Alte sporturi

Simona Halep nu este pregătită să spună „adio” tenisului prea curând, jucătoarea de 32 de ani păstrându-și cu rigurozitate programul de antrenament și făcând tot posibilul să rămână în formă, în ciuda faptului că a trecut mai bine de un an, de la ultimul său meci oficial. 

Într-un filmuleț postat pe contul său de Instagram, fosta lideră mondială a tenisului feminin este surprinsă atrenându-se și pregătindu-se de revenire „în sportul alb”, părând motivată și făcând un schimb de mingi sub fundalul sonor al melodiei cântate de Sia, „Never Give Up” (n.r. „Nu renunța niciodată”), spre bucuria a mii de oameni, care au apreciat inițiativa tenismenei. 
După ce a avut parte de un proces tărăgănat, presărat cu numeroase amânări, Simona Halep a primit o suspendare de patru ani în tenis, însă jucătoarea din Constanța este hotărâtă să-și caute dreptatea la TAS, unde vrea să combată acuzațiile de dopaj cu roxadustat și neregulile reclamate din pașaportul biologic, având speranța unei diminuări considerabile a pedepsei drastice primite. De-a lungul acestui timp, românca și-a susținut nevinovăția și a afirmat că nu a existat nicio intenție de dopaj, spunând că substanța interzisă ar fi provenit de la un supliment contaminat. 

A câștigat peste 40 de milioane de euro din tenis

Deocamdată, Simona Halep se arată motivată de ceea ce a reușit în tenis și deloc dispusă să se oprească aici. Câștigătoare a 24 de trofee, dintre care două chiar Grand Slam-uri, la Roland Garros și Wimbledon, românca a petrecut nu mai puțin de 64 de săptămâni ca lider mondial, dar și 373 de săptămâni în Top10 WTA. Per total, sportiva a câștigat 579 de dueluri și a pierdut doar 238, cifrele sale reflectându-se din plin și în încasări: Simona Halep a acumulat câștiguri totale de peste 40 de milioane de dolari. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe