Superstițiile pe care Simona Halep le respectă cu sfințenie la fiecare turneu

4 iulie 2022 13:54   Alte sporturi

Simona Halep, în vârstă de 30 de ani, este una dintre cele mai apreciate sportive din România. A reușit să se situeze pe primul loc în clasamentul WTA săptămâni la rând și are deja o avere impresionantă obținută în urma performanțelor în tenis. Munește enorm pentru a se menține în formă și respectă cu strictețe câteva superstiții atunci când particiă la turneu. 

Simona Halep nu se află momentan în cea mai bună forma a sa, însă face tot ce îi stă în putere pentru a reveni în top. Se antrenează din greu, are un regim stict și respectă cu strictețe câteva superstiții atunci când participă la un concurs important.

Ar putea să te intereseze și: Ce avere colosală a făcut Simona Halep din tenis? 

Se pare că Simona are mai multe reguli de care sportiva ține cont pentru a avea noroc. Prima dintre ele: întotdeauna pășește în teren cu piciorul drept. Nu crede în puterea talismanelor norocoase și preferă să nu vorbească cu familia în timp ce se află în turneu, limitând totul la doar câteva mesaje. 

Simona Halep respectă mai multe superstiții înaintea meciurilor importante 

„Nu intru pe teren cu piciorul stâng, ci numai cu dreptul, nu port talismane și nu vorbesc cu fratele meu niciodată! Pe toată durata turneului, nu îi dau telefon și nu îi răspund niciodată! Doar cu mama sau cu tată iau legătură, însă și în cazul lor, le scriu mesaje scurte. Așa cred eu că o să-mi iasă bine jocurile! E hotărârea mea”, a povestit Simona Halep, conform Ego.ro.

De altfel, Simona a vorbit despre superstițiile de care ține cont și în cadrul podcastului lui Andi Moisescu. Sportiva a mărturisit că întotdeauna își aranjează geanta într-un anumit fel și că întotdeauna își face suficiente rezerve de echipamanet, așadar are cel puțin 10 costume pentru un singur turneu. 

Vezi și: Imperiul imobiliar al Simonei Halep crește văzând cu ochii 

„Am superstiții înainte de meciuri. Îmi aranjez geanta într-un anumit fel, încerc să-mi pun hainele așa cum le pun în fiecare zi când am meci. Când n-am meci, pot să-mi iau și altă geantă, nu contează. Dar când am meci păstrez totul la fel. Dacă joc seara, îmi fac geanta de dimineață. Îmi iau cam 10 echipamente la fiecare turneu. Iar încălțări 3-4 perechi. Depinde, pe zgură nu se uzează atât de tare, dar pe hard am nevoie cam de o pereche pe săptămână. Trebuie să uzez puțin adidașii înainte să intru pe teren, să mă obișnuiesc cu ei. În schimb, îmi place să am haine noi când joc meciuri”, a povestit Simona Halep. 

Simona Halep are o avere fabuloasă 

Deși are doar 30 de ani, averea Simonei Halep are deja o avere fabuloasă obținută din tenis. Sportiva originară din Constanța are în conturi nu mai puțin de 39 de milioane de dolari americani! 

Ele sunt cele mai bogate tensimene

  • 1. Serena Williams ($94,518,971)
  • 2. Venus Williams ($42,280,541)
  • 3. Simona Halep ($38,842,887)
  • 4. Maria Sharapova ($38,777,962)
  • 5. Caroline Wozniacki ($35,233,415)
  • 6. Victoria Azarenka ($34,287,850)
  • 7. Petra Kvitova ($33,828,662)
  • 8. Angelique Kerber ($31,547,489)
  • 9. Agnieszka Radwanska ($27,683,807)
  • 10. Svetlana Kuznetsova ($25,816,890)  

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe