Francezii nu știu să piardă. Scandal imens la PSG după eliminarea din Ligă

10 martie 2022 13:25   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Real Madrid a obținut o calificare spectaculoasă în sferturile Ligii Campionilor, după ce a învins cu scorul de 3-1 pe PSG în returul optimilor. Meciul s-a încheiat cu un mare scandal.

Învingători în tur cu 1-0, francezii au condus la pauză, la Madrid, cu 1-0 și părea că nu au cum să rateze calificarea în sferturile Ligii Campionilor. Tripla lui Benzema din minutele 61, 76 și 78 a dus însă la eliminarea lor și la declanșarea unui scandal monstru. După meci, preşedintele PSG, Nasser al-Khelaifi, ar fi căutat vestiarul arbitrilor pentru a se plânge de deciziile luate în timpul meciului, în special de aceea în care PSG crede că a fost un fault al lui Benzema asupra lui Donnarumma, la primul gol al madrilenilor. La rândul său, antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino s-a declarat revoltat că arbitrul n-a dictat fault la primul gol. ”E o ruşine, mă întreb ce face VAR-ul, golul ăsta a schimbat totul! E o mare greşeală făcută de arbitri şi greu de acceptat. Pot spune că este incredibil că se întâmplă asta în 2022, nu îmi vine să cred”, a declarat argentinianul.

Agenţia EFE, citată de mundodeportivo.es, a scris că UEFA a cerut clubului Real Madrid înregistrarea momentului în care Nasser Al-Khelaifi, preşedintele clubului París Saint-Germain, se duce furios la vestiarul arbitrilor, pentru a le cere socoteală pentru validarea primului gol marcat de Karim Benzema.

Nasser Al-Khelaifi a amenințat un angajat al Realului: ”Te omor!”

Citând surse din cadrul clubului Real Madrid prezente la faţa locului, EFE a scris că omul de afaceri din Qatar a coborât ţipând din lojă şi a ameninţat un angajat al echipei gazdă strigând ”Te omor”, pentru că îl filma. Înregistrarea va fi analizată de UEFA, care a cerut grupării Real Madrid videoclipul. În incident a fost implicat şi directorul sportiv al parizienilor, brazilianul Leonardo, care a încrcat să-l determine pe angajatul clubului madrilen să şteargă filmarea.

Arbitrul central al partidei de pe Santiago Bernanbeu, olandezul Danny Makkelie, a notat incidentele de la vestiare în raportul său, susţine presa spaniolă: ”Preşedintele şi directorul sportiv al PSG s-au comportat agresiv şi au încercat să intre în vestiarul arbitrilor. Când arbitrul le-a cerut să plece, aceştia au blocat uşa şi preşedintele a rupt în mod deliberat steagul unuia dintre asistenţi”, notează news.ro.

Conform presei internaționale, Al-Khelaifi ar fi intrat în vestiarul arbitrilor şi la meciul tur, care a avut loc la Paris, la 15 februarie, scor 1-0 pentru PSG. Incidentul ar fi avut loc la pauză, la scorul de 0-0, când conducătorul gazdelor a vrut să pună presiune pe brigadă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Mai multe