Neymar a cheltuit salariul pe o lună și a luat o vilă în Brazilia

Brazilianul Neymar nu se uită la bani atunci când vrea să cumpere ceva. El a dat 3 milioane de euro pe o vilă imensă din Brazilia. Sumă mare pentru majoritatea populației globului, dar care pentru el nu reprezintă decât salariul  pe o lună.

Neymar are cinci case cumpărate (FOTO: EPA)
Neymar are cinci case cumpărate (FOTO: EPA)

Cea mai recentă achiziție a starului francezilor de la Paris Saint German are 7 dormitoare, fiecare cu baie proprie, teren de squash, piscină, un garaj pentru 20 de mașini și chiar un lift exterior care unește cele două etaje și care oferă o panoramă uluitoare. Proprietatea se întinde pe o suprafață de 512 metri pătrați, dar are o suprafață construită de 1.880 metri pătrați. Bineînțeles, totul este complet automatizat, de la lumini până la încălzirea piscinei, climatizarea camerei sau sistemele audio – video care împânzesc întreaga vilă. Noua proprietate a brazilianului este situată lângă Sao Paulo, într-o zonă numită Alphaville și poate fi vizitată virtual în clipul postat pe pagina de Instagram a agenției care a intermediat vânzarea. A costat 3 milioane de euro, adică aproape salariul său pe o lună la PSG, unde primește anual 37 de milioane de euro.

Conform presei braziliene, fotbalistul a petrecut Crăciunul chiar în noua sa locuință. Bineînțeles, nu singur, ci cu numeroasa lui familie și liotă de prieteni care îl însoțesc de fiecare dată când revine în vacanță în Brazilia. De asemenea, se pare că a avut-o alături și pe noua lui iubită, Bruna Biancardi. Aceasta are 27 de ani și este o brunetă superbă, care luna trecută le răspundea fanilor de pe Instagram, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, că este singură. Numai că în urmă cu câteva zile, ea a fost fotografiată alături de Neymar în tribune la un meci din Franța. Deocamdată, nici fotbalistul, nici cineva din familia posibilei sale iubite nu a comentat o eventuală legătură între ei.

Neymar este accidentat din 28 noiembrie

Adevărul este că Neymar a avut tot timpul din lume să se îndrăgostească, pentru că nu a mai jucat de la finalul lunii noiembrie. El a fost scor cu targa de pe teren la meciul câștigat de echipa lui, PSG, pe terenul formaţiei Saint-Etienne, scor 3-1, în etapa a XV-a a Ligue 1. Atunci era 28 noiembrie și medicii au anunțat că entorsa la glezna stângă cu leziuni ligamentare îl va ține departe de gazon între 6 şi 8 săptămâni. Din păcate pentru el, medicii au avut dreptate, așa că revenirea pe teren a sud-americanului va avea loc cel mai devreme la jumătatea lunii ianuarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net