Gigi Becali și-a găsit un nou favorit la FCSB: Coman

14 februarie 2023 16:08   Fotbal intern

Gigi Becali, patronul FCSB, a început să-și facă un obicei ca marțea să stea de vorbă cu ziariștii de la volanul mașinii. Foarte fericit de ultimele rezultate, el a vorbit despre mai multe lucruri legate de echipa sa. Iată, în rezumat, declarațiile omului de afaceri.

Despre Mihai Pintilii. ” De ce să-i dea amendă lui Pintilii? El o să stea în lojă, e un antrenor din ăsta mai modern. Leo Strizu e pe bancă, el va sta pe bancă. De unde să-l suspende pe Pintilii? Din lojă de la mine?! Pintilii va sta în lojă. Controale la antrenamente? Păi, cine îi primește? Ce caută la mine în curte? Ce, mă, ești procuror? Să ia mandat de la procuror, de la judecător. Dacă antrenamentele le face Neubert, foarte bine! Eu sunt societate comercială. Dacă eu consider că ăla face mai bine pentru banii mei, ăla face. Nu vii tu, Burchel, să-mi aduci pe unul care-mi scoate banii din buzunar. Antrenează ăla care-mi bagă mie bani în buzunar! Du-te, mă, de aici, cu regulamentele tale. Regulile sunt făcute în Europa de niște oameni care au tradiție și civilizație, nu ca la noi”.

Despre Deian Sorescu. ”Sorescu e jucător bun. Dar vrei să spun ceva? El era altceva. Când avea mingea la picior, urca. Acum văd că o dă în spate. Băi, nu ai venit aici să dai mingea în spate. Dacă ai emoţii, stai, tată, că intră Creţu. Ori joci ca la Dinamo, ori să fii sănătos! Tot el e favorit acum să joace, dar dacă are un kilometru în faţă şi nu urcă, aşa cum o făcea... Nu faci aşa. Joacă ce jucai la Dinamo! De aceea te-am luat”.

Despre Florinel Coman. ”Coman nu mai poate fi scos din echipă, chiar dacă rămâne Tavi Popescu. A început să fie mare bombă, ca pe vremuri. El va mai creşte. Nu aţi văzut ce uşurinţă are? Stă cu mingea la picior şi pleacă imediat de lângă adversar, care parcă încremeneşte. Aveam dilema asta, cu Florinel Coman şi Tavi Popescu. Şi poate a făcut Dumnezeu aşa, să ia Olaru un galben. Da, vor juca amândoi. Nu ai cum altfel”.

Despre lupta la titlu. ”E adevărat, e o bucurie că am câştigat, dar mai mare e bucuria pentru că jucăm un fotbal prin care nu putem să fim opriţi. Jucăm în viteză, fotbal frumos, avem jucători valoroşi pe care greu îi poţi stăpâni să nu marcheze. La cum este echipa acum, suntem campioni. Nu că ce arată, ea va creşte! Important pentru noi este să terminăm sezonul regulat pe locul 1 sau 2 ca să depindă de noi. Dacă nu, e foarte greu, va fi toată lumea împotriva noastră în play-off. Dacă nu joci ultima etapă meci direct, cu Farul sau CFR, după aia îţi dai seama... Rapid, Craiova, CFR nu vor fi cu mine niciodată”.

Mai multe