Gigi Becali, în extaz: ”Nici Barcelona nu joacă așa în viteză”

FCSB a reușit să învingă principala rivală la titlu, CFR Cluj, chiar când îi ”ardea” buza mai tare: pe terenul rivalilor, cu 1-0. Unicul gol a fost marcat de Edjouma, care a fructificat în minutul 88 o pasă de la Octavian Popescu. Acum, distanța dintre cele două echipe este de doar șase puncte, iar patronul bucureștenilor, Gigi Becali, visează iar.

Edjouma a marcat un gol foarte important pentru CFR Cluj (FOTO: Sportpictures)
Edjouma a marcat un gol foarte important pentru CFR Cluj (FOTO: Sportpictures)

Victoria de la Cluj-Napoca i-a redat glasul omului de afaceri. Ieri, el i-a copiat discursul arogant al finului său, Cristi Borcea, de pe vremea când acesta conducea la Dinamo. ”Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League. Mi-a plăcut jocul ăsta prestat de echipă. N-am văzut aşa vijelie de joc ca aseară. Pac, pac, pac, pas din prima, pas din prima. Aşa vijelie n-am văzut! Noi n-am jucat niciodată asemenea vijelie de joc. Pas dintr-una, parcă eram... nici Barcelona nu juca aşa în viteză. Nu poate să ne stea nimeni în cale”, a declarat Becali, ieri, conform gsp.ro. El a explicat și de ce, pentru prima dată după mai bine de trei luni, nu a mai făcut-o pe antrenorul la pauză și nu a mai înlocuit pe nimeni. ”Golul nu a venit din nimic, golul a venit din jocul nostru din primul minut. Trebuia, Dumnezeu face dreptatea, nu mereu, dar o mai face.. Nu s-a schimbat nimic, nu aveai ce să schimbi. Dacă a jucat perfect echipa, când joacă nu se mai schimbă”, a spus el.

Singura parte rea a meciului de la Cluj-Napoca a fost cartonașul galben primit prostește de Octavian Popescu, în minutele de prelungire, pentru că, după ce a fost înlocuit, s-a dus la galerie în loc să meargă pe bancă. Cum acesta a fost al patrulea, el va fi suspendat pentru următorul joc, cel din deplasare cu FC Voluntari. În euforia rezultatului, nici măcar Gigi Becali nu a fost supărat pe absența ”diamantului” din echipă. ”Tot răul spre bine cu suspendarea lui. Intră Coman, care s-ar putea să rămână acolo. Îi schimbăm postul lui Tavi. Poate să joace și inter, că e mai agresiv”, a declarat Becali ieri, ajungând, practic, la vorba fostului său antrenor, Nicolae Dică. Acesta a făcut asta, însă a fost criticat rău de patron atunci. Singurul care va avea probleme după meciul foarte bun făcut la Cluj-Napoca va fi chiar autorul golului, Edjouma. Francezul se pregătea de plecare la Ferencvaros, însă golul marcat cu CFR i-a crescut brusc prețul. ”M-a sunat impresarul aseară în legătură cu Edjouma. I-am zis «Nu mai face 1,4 milioane de euro. Face 2 milioane de euro». Zice: «Domnule, ai spus 1,4 milioane». Acum nu mai vreau să-l dau”, a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

Mihai Pintilii încă mai speră la titlu

În ceea ce-l privește pe antrenorul din teren al echipei, ”deghizat” acum în delegat, Mihai Pintilii e convins că echipa lui se va bate la titlu în acest an. ”Am controlat jocul, per total. Meritam victoria. Am venit să luăm cele trei puncte, le-am luat. Urmează un meci foarte greu cu FC Voluntari. Luăm fiecare meci în parte. Ssunt trei puncte, pentru asta am venit. Mai ales că veneam după meciul pierdut cu Farul și era normal să ne gândim doar la victorie. Se mai joacă. Mai sunt multe etape, iar în play-off se va decide totul. Și dacă pierdeam sau făceam egal, în play-off se va decide. Cele șase echipe care vor intra, vor avea șanse egale”, a declarat Mihai Pintilii, la finalul partidei cu CFR Cluj, conform digisport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net