Hagi, foc și pară la conferința de presă. Ce l-a deranjat pe „Rege”

5 octombrie 2024 19:24   Fotbal intern

Gheorghe Hagi „a făcut valuri”, după ultimul meci disputat de echipa sa, antrenorul lui Farul Constanța fiind supărat la finele partidei cu Dinamo, disputată vineri și încheiată cu 1-1. Cel supranumit „Regele” în fotbalul românesc a reclamat că gruparea constănțeană ar fi fost vitregită de două penalty-uri, reclamând deciziile luate de arbitrul Adrian Cojocaru.   

Pornind în aceeași notă la interviul de după meci, Hagi „s-a dezlănțuit” la conferința de presă. „Nu aveți colegi la televizor care știu?! Nu s-au dat la televizor? Amândouă au fost! Cel puțin la primul clar. E atât de clar! Eu mă scap de fundaș și am mingea, ce fac? Eu cad? Scuză-mă! Fundașul cade cu omul și nu e penalty?! Nu mai zic de al doilea. Se vede! Dican a fost împins, în prima repriză. Au sărit amândoi la cap, cade și îl calcă, nu e penalty? Și rupt jambierul și călcat. Nu v-a arătat nimeni? Să vă uitați cum îl împinge și îl calcă! Dacă asta nu e penalty? După, spuneți că Hagi se enervează. Am zis și eu două chestii. Nu contest. Știam că întâlnim o echipă foarte bună”, au fost cuvintele tehnicianului în vârstă de 59 de ani. 

Dinamo, mulțumită de punctul obținut în Superliga României

De cealaltă parte, omologul de la Dinamo, Željko Kopić, a punctat: „Am venit aici să jucăm fotbal, să încercăm să obţinem ceva din acest meci. Am avut 1-0, am avut şi câteva ocazii. Nu am reuşit să marcăm al doilea gol. În a doua repriză, ei au făcut schimbări şi asta le-a îmbunătăţit jocul. Până la urmă, egalul mi se pare echitabil. E un meci mare, e un derby. Îi respectăm pentru tot ce fac, ei reprezintă fotbalul românesc în România. Noi vom pregăti meciul cât de bine putem pentru a putea să le oferim o replică cât mai bună”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe