Andrei Rațiu, în atenția marilor echipe din Spania. Cine e interesat de român

Lista echipelor de fotbal interesate de serviciile lui Andrei Rațiu crește de la săptămână la săptămână: după ce s-a vorbit de Atlético Madrid, românul se află și în vizorul lui Villarreal CF, potrivit presei din Spania. De altfel, fundașul de 26 de ani nu ar fi la prima experiență la gruparea din urmă, pentru care a mai jucat, în trecut.

Andrei Rațiu, pe val în fotbalul mare (FOTO: EPA)
Andrei Rațiu, pe val în fotbalul mare (FOTO: EPA)

„Villarreal îl urmărește pe fundașul dreapta al lui Rayo Vallecano, o posibilă soluție pentru lipsa opțiunilor pe acea poziție. Absența îndelungată a lui Juan Foyth, cauzată de accidentări, care i-au afectat prestațiile în ultimele sezoane, a lăsat «Submarinul Galben» într-o căutare urgentă de soluții. Kiko Femenía, ajuns deja la 33 de ani, are și el nevoie de un înlocuitor. Rațiu este o dorință veche a lui Marcelino (n.r. Marcelino García Toral, antrenorul echipei spaniole).

În atenția cluburilor din Spania, Anglia și Italia

Rațiu, care s-a remarcat la EURO2024 cu România, a atras atenția cluburilor din Anglia și Italia, datorită prestațiilor sale solide. S-a format la CD Castellón, iar Villarreal deține încă 50% din drepturile sale, lucruri care pot facilita negocierea. Această situație îi permite «Submarinul Galben» să fie într-o poziție privilegiată, dacă vor decide să meargă înainte cu transferul jucătorului, chiar dacă Rațiu mai are contract cu Rayo, până în 2028. În ultima vreme, fundașul și-a cimentat locul în echipa de start, i-a luat locul lui Iván Balliu și a contribuit foarte mult la echipă, marcând inclusiv împotriva lui Atlético Madrid. Conducerea lui Villarreal l-a luat în considerare pe Rațiu nu doar ca un transfer imediat, dar și ca o investiție de viitor care poate aduce clubului profit în eventualitatea unui transfer ulterior. Ultimele lui prestații și situația sa contractuală îl fac o țintă atractivă pentru clubul din Castellón”, au scris spaniolii de la „Fichajes”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gica hagi facebook jpeg
maldini daniel epa efe h 57194207 jpeg
mircea lucescu facebook jpg
David Popovici (Sportpictures) jpg
PAOK Salonic FCSB (Sportpictures) jpg
Halep Facebook jpg
Gica Hagi (Sportpictures) jpg
Halep Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net