I-au cedat nervii: Vali Crețu l-ar fi înjurat pe antrenorul de la FCSB

20 iulie 2022 8:39   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Semi-eșecul înregistrat în prima etapă de FCSB pe propriul teren, 1-1, cu nou-promovata ”U” Cluj, a declanșat un adevărat tsunami la bucureșteni. Vali Crețu ar fi la un pas de a fi dat afară din lot.

Conform Fanatik, fundașul dreapta ar fi fost extrem de nervos la antrenamentul de marți al FCSB. El a fost unul dintre cei mai criticați jucători de către patronul echipei, Gigi Becali, după meciul cu clujenii, amenințarea omului de afaceri că jucătorul nu va mai prinde echipa afectându-l, se pare. Concret, conform sursei citate, internaționalul român de 33 de ani i-ar fi înjurat pe antrenori într-un moment de furie. Din câte se pare, aceștia i-ar fi cerut patronului echipei să-l excludă din lot pe jucător.

Mihai Stoica spune că jucătorul doar este accidentat

Pe de altă parte, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a declarat referitor la acest incident, că deși este adevărat că Vali Crețu a plecat din antrenament, nu a fost dat afară, ci ar fi fost accidentat.

De data asta nu e o informaţie corectă, cineva a fost minţit. Creţu a ieşit din antrenament cu o durere în loja posterioară a coapsei, o să îl consult şi îţi spun. L-am consultat, îl doare pe toate manevrele pentru leziuni musculare şi la mers, o să îi fac un RMN mâine seară sau joi, în prima parte a zilei. Aceasta e situaţia, nu a existat niciun conflict, nicio înjurătură. Probabil au fost nişte informaţii care s-au distorsionat. Săptămâna trecută a fost o discuţie cu el, că el comentează, dar comentează cât se antrenează. Nu s-a întâmplat să înjure antrenorii”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cert este că joi seară FCSB va avea un meci foarte important, în Georgia, în manșa tur a turului doi preliminar al Conference League. Partida cu Saburtalo Tbilisi va începe la ora 19.00 și va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe