Accident șocant: un fotbalist „a zburat” cu mașina într-o sală de sport cu copii

31 martie 2023 13:46   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

Un fotbalist legitimat la echipa OH Leuven, Sofian Kiyine, a provocat un accident auto foarte, grav joi seară, informează presa internațională. Jucătorul avea o viteză de peste 200 de kilometri pe oră, în contextul în care limita era de 90 km/h, în zona Flemalle, lângă Liège.

La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului și a provocat un accident uriaș: vehiculul s-a ciocnit violent de un sens giratoriu şi a aterizat, apoi, într-o sală de sport în care se antrenau copii, pregătindu-se să se îndrepte spre vestiare. Din fericire, doar norocul a făcut ca niciunul dintre copii să nu fie rănit în sala care găzduiește cluburi de fotbal, baschet și gimnastică și care nu va mai putea fi folosită o perioadă. 

La rândul său, jucătorul a scăpat teafăr, doar cu câteva fracturi și este în afara oricărui pericol. „Clubul a aflat că Sofian Kiyine a fost implicat într-un grav accident de mașină lângă Liege, noaptea trecută. Kiyine a fost dus la departamentul de urgență al celui mai apropiat spital, unde au loc examinări suplimentare. El nu se află într-o stare care să-i pună viața în pericol. Din fericire, în accident nu au fost implicate alte vehicule sau persoane. Clubul așteaptă mai multe detalii cu privire la circumstanțele exacte ale modului în care s-a produs accidentul înainte de a răspunde mai departe. Îi dorim lui Sofian o recuperare rapidă”, a afirmat un purtător de cuvânt al echipei.
Sofian Kiyine îmbracă tricoul lui OH Leuven, acolo unde este și fostul portar al FCSB-ului, Valentin Cojocaru. La cei 25 de ani ai săi, mijlocașul marocan este evaluat la 2 milioane de euro de către site-urile de specialitate. Înainte de îmbrăca tricoul echipei belgiene, jucătorul s-a perindat și prin fotbalul italian, printre altele evoluând pentru Lazio. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe