Tragedie în fotbalul românesc! Un cunoscut jucător a murit la numai 42 de ani

Ultima actualizare:

Veste tristă pentru fanii fotbalului românesc. Tribunele stadioanelor din România sunt în doliu după vestea morții unuia dintre jucătorii emblematici ai fotbalului din țara noastră. Acesta s-a stins din viață la doar 42 de ani, după ce a luptat, cu toate puterile, împotriva unei boli teribile.

Adrian Mușat s-a stins la doar 42 de ani. / foto: Facebook CSM Sighetu Marmației
Adrian Mușat s-a stins la doar 42 de ani. / foto: Facebook CSM Sighetu Marmației

Fotbalul din România este în doliu după anunțul cutremurător făcut pe rețelele sociale de către colegii jucătorului. Vestea a venit ca un șoc pentru suporteri, nu doar cei ai echipei fotbalistului, dar și al celorlalte echipe din România, toți fanii fotbalului românesc strângându-se împreună pentru a-și oferi sprijinul familiei fotbalistului. 

Adrian Mușat, s-a stins din viață la vârsta de doar 42 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală cruntă. Fostul atacant a jucat în Liga 1, atât la Extensiv Craiova cât și la Gloria Bistrița. Fotbalistul și-a dedicat întreaga viață fotbalului, retrăgându-se din fotbalul profesionist cu doar doi ani în urmă, la echipa CSM Sighetu Marmației. 

De-a lungul carierei sale impresionante, Andrei Mușat a mai jucat și la Olimpia Satu Mare, ACU Arad, Avântul Bârsana, Barnbach sau Koflach, formație din Austria. Perioada lui de formare ca fotbalist a fost la Plimob Sighet. 

Clubul fotbalistului, mesaj emoționant pe Facebook

Adrian Mușat a fost un om a cărui inimă bătea în ritmul cântecelor galeriei. Nu i-a fost teamă preț de o clipă de a se alătura echipei CSM Sighetu Marmației, echipă care încerca, prin toate forțele, să avanseze în ligile fotbalului românesc. Adrian Mușat a reușit să își ajute echipa să urce în Liga 3. 

CSM Sighetu Marmației, echipa unde fotbalistul s-a retras, a postat anunțul decesului pe Facebook, spunând că „ne luăm rămas-bun de la cel care a fost Adrian Mușat, un om excepțional, un prieten bun, un sportiv extraordinar.”

Mai mulți dintre foștii colegi ai lui Adrian Mușat au oferit un omagiu fotbalistului, cei de la Avântul Bârsana anunțând: „colegii, prietenii și toată suflarea Avântul Bârsana sunt alături de familia îndurerată și transmit cele mai sincere condoleanțe!”

Echipa Click! prezintă și ea condoleanțe familiei lui Adrian Mușat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net