Au angajat-o pe „Pamela Anderson a Cehiei” la echipă pentru creșterea încrederii jucătorilor

13 septembrie 2024 7:33   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

O formație din liga a treia cehă a găsit o modalitate de a deveni mai cunoscută decât Sparta Praga sau Slavia Praga. A angajat un model care pozează mai mult topless, pentru a se ocupa de interviurile de după meciuri.

Usti nad Labem a ajuns în postările tuturor site-urilor de sport din lume, după ce a angajat la departamentul de media un model topless! Rolul Tanei Bystronova, care e supranumită „Pamela Anderson a Cehiei”, este de a face interviurile de după meciuri cu jucătorii pentru rețelele sociale ale clubului care a jucat ultima dată în prima divizie în 2011. Iar rezultatele par să fi dat roade, nu doar pentru că acum toată lumea vorbește de clubul care din acest an se numește FK Viagem Usti nad Labem, ci și pentru că pe teren jucătorii par să se lupte mai mult, știind că sunt mereu urmăriți de frumoasa blondă. Drept urmare, au ajuns pe primul loc în liga a treia, cu 13 puncte din 6 meciuri.

Tana Bystronova este influencer și make-up artist

Când nu lucrează la formația de fotbal, Tana este influencer, model, dar și make-up artist. Ea are peste 100.000 de urmăritori pe Instagram, iar numărul acestora a crescut de când a început inedita colaborare.

Este o nouă oportunitate în viața mea, o provocare complet diferită și îmi place foarte mult pentru că iubesc fotbalul”, a declarat ea.

Mai multe