Ea e culturista - poliţistă! A cucerit medalia de argint la fitness şi culturism

Câtă ambiţie! O agentă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ  a urcat pe podium la o competiţie de anvergură naţională. Poliţista Ecaterina Braharu a cucerit medalia de argint la fitness şi culturism, scrie adevarul.ro. Medalia a fost cucerită după doar câteva luni de pregătiri intense!

Ecaterina  Braharu,  o sportivă  de “argint”  la primul ei  concurs. Foto: Facebook
Ecaterina Braharu, o sportivă de “argint” la primul ei concurs. Foto: Facebook

Ecaterina Braharu a intrat în Ministerul Administraţiei şi Internelor în 2022 şi este pasionată de sport încă din copilărie. După doar cinci luni de antrenamente intense, agenta în vârstă de 23 de ani a intrat, cu multă încredere, în arenă şi a participat la Campionatul Naţional de Fitness şi Culturism de la Cluj-Napoca, derulat în a doua jumătate a lunii mai. 

«Un moment plin de emoţie»

Deşi a fost prima competiţie la care a luat startul, tânăra a izbutit o performanţă remarcabilă, devenind vicecampioană naţională la culturism şi fitness. Încurajată de succesul înregistrat, şi-a propus să participe şi la alte concursuri sportive în acest an. „A fost un moment plin de emoţie. Am urcat pentru prima dată pe scenă şi am arătat în evoluţia mea eforturile depuse. Am visat de multă vreme acest moment“, spune, încântată, Ecaterina, care îşi desfăşoară activitatea la Biroul Ordine Publică din Piatra-Neamţ. „Cu titlul de vicecampioană naţională, simt o mare bucurie maximă în suflet. După o perioadă de muncă şi sacrificii au început să apară rezultatele frumoase. Mulţumesc tuturor pentru susţinere şi antrenorului pentru toate sfaturile acordate“, a postat agenta pe Facebook. 

Tânăra e  fermecătoare  şi în uniforma  de poliţistă. Foto: Poliţia Neamţ
Tânăra e fermecătoare şi în uniforma de poliţistă. Foto: Poliţia Neamţ

Ecaterina dezvăluie că antrenamentele, care nu înseamnă doar alergări pe străzile oraşului sau pe pista unui stadion, o ajută în activitatea profesională. Poliţista a reuşit să-şi facă timp pentru sală şi urmează o dietă strictă. “La serviciu vin mereu cu o caserolă care conţine anumite alimente. Colegii s-au obişnuit să mă vadă cu pacheţel”, se amuză ea.

Click! spune

Inspectoarea Ramona Ciofu, de la IPJ Neamţ, povesteşte că Ecaterina îmbină pasiunea pentru sport şi meseria de poliţist, care impune disciplină, ordine şi reguli stricte. Agenta - culturistă contribuie astfel la binele comunităţii, ceea ce o motivează să fie în cea mai bună formă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
image
actualitate.net
image
actualitate.net