Ronaldo s-a căsătorit a patra oară. Cum arată mireasa celebrului fotbalist. E mai tânără cu 14 ani. FOTO

Ronaldo Nazario, celebrul jucător de fotbal brazilian, care de curând a împlinit 47 de ani, s-a căsătorit, luni, cu Celina Locks, un fotomodel de 33 de ani, alături de care trăiește de șapte ani.

Celebrul brazilian Ronaldo s-a căsătorit a patra oară / foto: Profimedia
Celebrul brazilian Ronaldo s-a căsătorit a patra oară / foto: Profimedia

Cei doi îndrăgostiți a jurat că vor fi împreună până la finalul vieții într-o biserică deosebit de proastă, construită în 1855, în Insulele Baleare.

Potrivit celor de la tikitakas, Ronaldo și acum oficiala sa soție, Celina, plănuiesc o petrecere fastuoasă pe data de 30 septembrie, într-un conac deținut de „Il Fenomeno”.

Legenda fotbalului brazilian și-a cerut iubita în căsătorie, în ianuarie, pe o plajă din Punta Cana (Republica Dominicană), iar acum și-a oficializat relația.

Celina și Ronaldo s-au cunoscut pe rețelele de socializare

Celine Locks și Ronaldo s-au cunoscut pe rețelele de socializare și au început relația în 2016. Pentru a se putea căsători, Ronaldo s-a și botezat, în urmă cu două săptămâni.

„Astăzi este o zi foarte specială. Am fost botezat! Credința creștină a fost întotdeauna o parte fundamentală a vieții mele încă din copilărie, deși încă nu fusesem botezat.

Acum mă simt cu adevărat regenerat ca un copil al lui Dumnezeu - într-un mod nou, mai conștient, mai profund. Îmi reînnoiesc angajamentul de a urma calea binelui, liberului și spontanei voințe, crezând în dragostea lui Iisus, în dragostea caritabilă”, a anunțat Ronaldo pe rețelele sociale, la 12 septembrie.

Ronaldo Nazario a mai fost căsătorit de trei ori

Fostul fotbalist brazilian nu se afla la prima căsătorie. Prima soție a fost Milene Domingues, mama primului său băiat, care acum are 22 de ani. S-au căsătorit în 1999 și au divorțat patru ani mai târziu.

Apoi a luat-o de soție Danella Cicarelli, nunta având loc într-un castel luxos dn Franța, însă relația a durat doar trei luni.

Ulterior și-a legat destinele cu Maria Beatriz Antony, iar din relația celor doi au apărut două fete, Maria Sophia (14 ani) și Maria Alice (12 ani).

Fostul fotbalist brazilian a decis să se implice la două cluburi de fotbal, Rayo Vallecano (Spania) și Cruzeiro (Brazilia), unde este acționar principal.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
SITE Rapid Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Dani Alves (Getty Images) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Dorinel Munteanu, antrenor Otelul Galati (Facebook) jpg
Dinamo FCSB (Sportpictures) jpg
Simona Halep, Getty Images jpg
Francesco Camarda (Getty Images) jpg