Ioana Ginghină face nuntă, sâmbătă, în curtea casei! Ce meniu va avea? „Se gătește la fața locului!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ioana Ginghină îmbracă, din nou, rochia de mireasă, sâmbătă 23 septembrie, la patru ani de la divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița se va cununa civil cu logodnicul ei, Cristian Pitulice, chiar în curtea vilei sale din afara Bucureștiului. Ioana Ginghină ne-a povestit cum va arăta evenimentul, total atipic pentru o nuntă.

Va fi nuntă mare în curtea vilei Ioanei Ginghină, sâmbătă 23 septembrie. Actrița se va cununa civil, chiar la ea acasă, cu logodnicul ei, Cristian Pitulice.

Ginghină se mărită, din nou, la patru ani de la divorțul de fostul soț, Alexandru Papadopol și are mari emoții. Actrița a fost, zilele acestea, la ultima probă pentru rochia de mireasă și ne-a povestit cum va arăta evenimentul care se va desfășura în curtea casei, unde a rămas stăpână după divorț.

Ioana Ginghină: „Gata, sâmbătă mă mărit!” Ce cadou a primit de la nașă?

Gata, sâmbătă mă mărit! Am primit niște cercei cu bride (n.r. mireasă), pe care o să-i port toată săptămâna! Nu-mi vine să cred cum a trecut timpul și că vorbim de ultimele zile înainte de această ceremonie. Suntem pe ultima sută de metri, ieri am avut ultima probă la rochia de mireasă. Nu e o rochie complicată, pentru că vreau să bucur de aceste momente.

Vom face doar cununia civilă, la mine în curtea casei. Va fi ceva intim, doar 40 de persoane, fără sarmale! Petrecerea va fi la mine în curte, pe relaxare, DJ-ială, tort cu shoturi. Am fost la o prezentare și am văzut tort cu shoturi și mi-a plăcut.

„Rochia este simplă, comodă și frumoasă”

Avem bufet suedez și diverse chestii drăguțe, cum ar fi bar de cocktail de la Shoteria, bar de limonade, înghețată, cooking show. Se va găti aici totul. Vor fi decorațiuni multe în curte și aranjamente florale. Le-am văzut la Jojo la nuntă și mi-au plăcut foarte tare.

Rochia este simplă, comodă și frumoasă. Nașii sunt o prietenă de-a mea din facultate și soțul ei”, a dezvăluit Ioana Ginghină, în exclusivitate, pentru Click!

„Uite alții care se nenorocesc!”

Ioana Ginghină și Cristian Pitulice formează un cuplu de mai bine de doi ani. Aceștia s-au cunoscut la scurt timp după divorțul actriței de Alexandru Papdopol și au decis să formeze un cuplu. Bărbatul are 13 ani de experiență în industria turismului.

Ioana a trecut cu pași repezi și fără resentimete peste divorțul de Papadopol și a rămas să locuiască în vila din afara Bucureștiului, pe care cei doi o construiseră în timpul mariajului lor. Acum logodnicul ei, Cristi Pitulice, stă în aceeași casă cu ea și cu Ruxi, fiica Ioanei și a lui Alexandru Papadopol.

Ioana a mărturisit că nunta după 40 de ani este cu totul altfel decât cea de la 20 de ani.

Eu, imediat după divorț, gândeam că mă leg la cap când nu mă doare. De câte ori vedeam un cuplu care se căsătorea ziceam: uite alții care se nenorocesc. Nunțile la tinerețe vin cu treaba, trebuie să faci casă, copii.

E, nunta la 40 plus nu e așa, pentru că deja copilul este mare, nu mai gătești, casă am. Acum am, pur și simplu, un partener cu care vreau să mă bucur de viață. Ne dorim să călătorim, să ne iubim, să facem dragoste!”, a mărturisit actrița fanilor ei, de pe rețelele de socializare.

Ioana Ginghină a fost căsătorită timp de 13 ani cu actorul Alexandru Papadopol. Cei doi au divorțat în urmă cu 4 ani, după ce actorul a părăsit căminul conjugal și s-a cuplat cu Adriana Irimescu, fosta soție a lui Adrian Titieni, de care însă s-a despărțit ulterior.

Înainte de mariajul cu Papadopol, Ioana Ginghină (45 de ani) a mai fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care s-a despărțit în 2004. Cei doi nu au avut copii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner claudia patrascanu png
15 sophia loren 8710 jpg jpeg
banner stela popescu png
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
fentanil jpg
image
actualitate.net