Imagini superbe cu Ioana Ginghină în rochia de mireasă: „Petrecerea o să fie la mine în curte!”

#Exclusiv Click!

Ioana Ginghină îmbracă, din nou, rochia de mireasă, la doar patru ani după divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița a fixat, deja, data nunții cu logodnicul ei, Cristian Pitulice, și a fost și la o probă pentru rochia de mireasă.

Ioana Ginghină se mărită, iar, la toamnă! Actrița îmbracă, din nou, rochia de mireasă în septembrie, când va avea loc nunta cu noul ei logodnic, Cristi Pitulice. Ioana a dus ceva muncă de lămurie cu noul ei iubit ca să fixeze nunta cât mai repede. Miercuri, Ioana a mers, toată numai un zâmbet, și la o probă pentru rochia de mireasă.

Ioana Ginghină: „„Facem petrecerea în curtea vilei! O să fiu o mireasă boho style! ”

Gata, ne-am hotărât, în sfârșit! Facem nunta în luna septembrie! Am tot tras de Cristi, în ultima vreme, și i-am zis: hai, măi omule să fixăm odată data aia pentru nuntă că râde lumea de mine! Mai stau mult așa, nempritată?!

Nunta am stablit, o fac la mine la vilă, în curte, afară. Vreau o petrecere în grădină, întindem mesele, o petrecerea așa câmpenească, în sânulnaturii, cu flori multe.

Voi fi o mireasă boho style, cu ciocate. Nu-mi pun tocuri că vreau să dansez, nu vreau să-mi rup picioarele. Vreau să fie o nuntă relaxantă, la noi acasă!”, a declarat viitoarea mireasă, pentru Click!.

Ioana a probat, miercuri, în cadrul unui eveniment pentru mirese organizat la Snagov, și o rochie în stilul pe care și-l dorește la nunta ei cu Cristi Pitulice. Modelul i-a venit ca turnat.

Ioana Ginghină și Cristian Pitulice formează un cuplu de mai bine de doi ani. Cei doi s-au cunoscut la scurt timp după divorțul actriței de Alexandru Papdopol și au decis să formeze un cuplu. Bărbatul are 13 ani de experiență în industria turismului.

Ioana a trecut cu pași repezei și fără resentimete peste divorțul de Papadopol și a rămas stăpână î vila din afara Bucureștiului pe care cei doi o construiseră în timpul mariajului lor. Acum logodnicul ei, Cristi Pitulice, s-a mutat în aceeași vilă cu ea și cu Ruxi, fiica Ioanei și a lui Alexandru Papadopol.

Ruxi s-a acomodat și ea foarte repede cu tatăl său vitreg

Rux s-a bucurat mult pentru mine și pentru Cristi. Este așa de fericită în formula asta, încât oficializarea relației nu poate decât să o facă fericită”, a mai spus Ioana, pentru Click!

Ioana Ginghină a fost căsătorită timp de 13 ani cu Alexandru Papadopol. Cei doi au divorțat, însă, în urmă cu 4 ani, după ce actorul a părăsit căminul conjugal și s-a cuplat cu soția lui Adrian Titieni.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol 2 jpg

Ioana Ginghină a dezvăluit, ulterior, că actorul a plecat intempestiv de acasă pe motiv că se simțea nefericit de câțiva ani buni în mariajul cu ea. Cei doi au împreună o fiică, Ruxy, în vârstă de 15 ani.

Înainte de mariajul cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină (45 de ani) a mai fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care s-a despărțit în 2004. Cei doi nu au avut copii.

La rândul său, Alexandru Papadopol s-a despărțit de actrița Adriana Irimescu, fostă Titieni, anul trecut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net