Ioana Ginghină, mireasă pentru a doua oară: „ Sunt foarte fericită”

Ultima actualizare:

Ioana Ginghină (45 de ani) iubește ca o adolescentă! Celebra actriță a dezvăluit pentru Click! cât de fericită este în brațele actualului său partener, Cristi Pitulice! Actrița ne-a spus și că anul viitor, în septembrie, urmează să devină soț și soție cu acte în regulă.

Ioana Ginghină, mireasă pentru Cristi Pitulice!

Celebra actriță și Alexandru Papadopol au fost căsătoriți timp de 12 ani, însă cei doi au ales să divorțeze în 2019, la notar, din cauza infidelității actorului, care s-a cuplat cu Adriana Țițieni, pe atunci soția lui Adrian Țițieni.

Astfel, drumurile lor s-au separat de atunci, iar după ce au trecut peste episoadele de furie, s-au iertat unul pe celălalt și au ajuns la sentimente mai bune, cei doi țin legătura de dragul fiicei lor, Ruxi, în vârstă de 12 ani.

Ioana Ginghină îmbracă, din nou, rochia de mireasă, în septembrie 2023, anul care va fi sigur cu noroc pentru celebra actriță.

„De măritat, mă mărit sigur până la anul în septembrie! Noi tot am stat la mâna unor prieteni care au zis că se căsătoresc anul acesta, însă a rămas finuța gravidă și acum au amânat pentru la anul.

Dacă ei nu s-au grăbit, nu ne-am grăbit nici noi cu acest pas, pentru că este doar o formalitate, până la urmă. Sunt foarte fericită. Mie îmi place viața și nu aș vrea să existe chestia aceasta că sunt fericită datorită lui Cristi. Nu, sunt fericită pentru că sunt fericită!

Viața oricum era frumoasă! Dacă nu îți merge într-un loc nu înseamnă că restul e praf și gata nu mai merită și ești nefericit. Adică cine mă cunoaște pe mine știe că nu prea am fost văzută dărâmată pentru că îmi place foarte mult viața”, a declarat Ioana Ginghină, pentru Click!.

Ioana Ginghina: „Eu zic că Papi este foarte bine!”

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au împreună o fetiță, pe Ruxandra. Atât artista cât și actorul au mare grijă de ea.

„Chiar astăzi am vorbit la telefon cu el (n.r. Alexandru Papadopol) de Ruxandra, pentru că s-au văzut și am făcut în așa fel cât să se întâlnească. Este foarte bine! Eu zic că este fericit, este bine și mă bucur că am rămas într-o relație foarte, foarte bună de prietenie.

Este unul dintre oamenii apropiați mie. Se interesează de copil, nu se pune problema. Nu pot să zic că nu știe despre copil sau nu vorbeste cu ea, chiar au luat astăzi și masa împreună. Nu se pune problema.”, a mai spus Ioana Ginghină, pentru Click!

Ioana Ginghină, siluetă de invidiat, la 45 de ani!

„Nu am mai slăbit deloc. Toată lumea când mă vede îmi zice că am mai slăbit, dar nu este așa. Probabil că televizorul îngrașă și de aici reacțiile acestea. Când mă vede lumea în realitate îmi zice că am intrat la apă, ce este cu mine? Eu sunt micuță, 36, mărimea S. Din cauza pieptului, a formelor mele, la televizor și în poze par mai voluptoasă, însă sunt o mână de om.”, a încheiat Ioana Ginghină, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net