Cât de frumoasă e sora Ioanei Ginghină! Elena este identică actrița

Ultima actualizare:

Ioana Ginghină (45 de ani) are o carieră de succes, o relație superbă, o fiică de care este atât de mândră, dar și o familie numeroasă. Vedeta mai are un frate și două surori, una dintre ele vitregă, pe care nu o cunoaște. 

Cât de frumoasă e sora Ioanei Ginghină. Foto: Facebook
Cât de frumoasă e sora Ioanei Ginghină. Foto: Facebook

Îndrăgita actriță a postat recent o fotografie cu sora ei, Elena, iar fanii au fost impresionați de frumusețea acesteia.

Sora Ioanei Ginghină este cu 11 ani mai mică decât vedeta tv. Actrița mai are o soră, însă pe care nu a cunoscut-o până acum, și un frate, care locuiește în America, produsul iubirii dintre tatăl său și alte două femei, relații pe care le-a avut înainte ca tatăl actriței să o cunoască pe actuala soție.

Fotografie superbă cu Ioana Ginghină și sora ei 

Ioana și Elena au același zâmbet fermecător. Cunoscuta actriță a povestit într-un podcast că a trecut, întâmplător, și pe lângă sora ei vitregă, pe care nu a cunoscut-o. 

„La un moment dat eram în Sibiu și mergeam pe stradă și o prietenă cu care eram o salută pe o tipă, nu am văzut cum arată sau cine e, și a zis: ia uite, pe tipa asta o cheamă ca pe tine, Ginghină! Ce curios, că e rar numele Ginghină. 

Și tatăl ei e tot profesor de sport și o cheamă Dana Ginghină. Și apoi i-a căzut fața. Mi-ar fi plăcut să mă opresc, să o văd. Ea cumva trecuse pe stradă, nu am oprit”, a declarat Ioana Ginghină în cadrul unui podcast.

Ioana mai are și un frate vitreg care locuiește în America.

Foarte interesant: Cum arată Ioana Ginghină fără filtre și machiaj? N-ai văzut-o niciodată așa!

Actrița are o viață de vis!

În prezent, Ioana Ginghină trăiește o viață superbă alături de partenerul său, Cristi Pitulice. Vedeta a transmis că anul viitor, în septembrie, cei doi urmează să devină soț și soție cu acte în regulă.

Celebra actriță a fost căsătorită cu Alexandru Papadopol, timp de 12 ani. Cei doi au ales să divorțeze, în 2019, la notar, din cauza infidelității actorului. Vezi ce a povestit Ioana Ginghină într-un interviu pentru Click! despre relația ei cu Alexandru Papadopol, la trei ani după divorț.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net