Fotbalist lovit cu piatra, la un pas de leșin. A ajuns de urgență la spital

6 aprilie 2024 7:14   Fotbal internațional

Scene ireale s-au petrecut în Copa Libertadores, acolo unde un fotbalist a fost lovit cu o piatră aruncată din tribune, fiind nevoit să părăsească terenul, în cele din urmă, cu sângerele șiroindu-i pe față și corp.

Totul s-a petrecut la meciul dintre Rosario Central din Argentina și Club Atlético Peñarol din Uruguay (1-0), din grupele de la Copa Libertadores. În vârstă de 32 de ani, Maximiliano Oliveira, fostul jucător la ACF Fiorentina, legitimat între timp la Peñarol, a fost lovit cu o piatră aruncată din tribune.

A fost la un pas să leșine în urma loviturii cu piatra

Incidentul s-a întâmplat finalul partidei, când jucătorii de la Peñarol s-au dus să-și salute galeria, moment în care dinspre susținătorii lui Rosario Central au început „să zboare” diverse obiecte. Oliveira s-a ales cu o tăietură urâtă și colegii spun că a fost foarte aproape să leșine, iar după ce și-a revenit, a vrut să-i confrunte pe cei care l-au atacat și doar ambiția colegilor de pe teren l-a ținut deoparte, imobilizându-l. În cele din urmă, Oliveira a ieșit de pe teren plin de sânge și a fost transportat la spital.
Jucătorii de la Peñarol s-au plâns că au simțit furia fanilor rivali tot meciul și spun că și susținătorii lor au avut de suferit: „Am mers să-i salutăm fanii noștri, așa cum facem de obicei la fiecare meci, să le mulțumim că au venit aici, să ne încurajeze și să ne sprijine. Oamenii de la Central s-au agitat și lucrurile s-au tensionat! Sperăm să nu se mai întâmple pentru că nu a fost deloc bine, un jucător a fost rănit. Sperăm să nu fie nimic grav și să se recupereze bine. Este ceva foarte urât și sperăm să nu se mai repete”, a explicat fotbalistul Lucas Hernández.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe