Jurgen Klopp e suspectat că are COVID-19 și ratează meciul cu Chelsea

1 ianuarie 2022 16:00   Fotbal internațional

Antrenor al formaţiei Liverpool, Jurgen Klopp nu va putea fi prezent pe banca tehnică la meciul de mâine (duminică, 2 ianuarie), cu Chelsea, deoarece este suspectat că are coronavirus. Anunțul a fost făcut de gruparea engleză.

În aceste condiții, „Cormoranii” vor fi dirijați la primul meci din acest an de antrenorul secund Pepijn Lijnders. 

Klopp prezintă simptome minore şi a fost trimis în izolare. Tehnicianul german a fost testat şi rezultatul este “suspectat pozitiv”.

Meciuri amânate din cauza noului coronavirus în Premier League

În ultimul timp, echipele engleze de fotbal s-au confruntat cu numeroase cazuri de jucători și membri ai staff-ului tehnic infectați cu noul coronavirus. Din acest motiv, meciul Southampton – Newcastle, programat duminică, 2 ianuarie, a fost amânat. Oaspeții nu pot alinia 13 jucători de câmp şi un portar așa cum prevede regulamentul. Pe de altă parte, lui Newcastle i s-a mai amânat o partidă în această săptămână, cea cu Everton.

Din aceleași motive, în 30 decembrie s-a decis amânarea meciului Leicester City – Norwich City, care era programat astăzi. Și în acest caz, echipa oaspete s-a confruntat cu numeroase cazuri de COVID-19, dar şi cu accidentări.

Meciul Chelsea - FC Liverpool este programat la ora 18.30, în etapa cu numărul 21 a iviziei de elită (Premier League) din campionatul de fotbal al Angliei. În acest moment, gruparea londoneză ocupă locul 2 în clasament, cu 42 de puncte, la 11 în urma liderului Manchester City, însă având și un meci mai puțin disputat. Liverpool se află pe 3, cu 41 de puncte, însă cu doar 19 meciuri disputate. Astăzi, Manchester City s-a impus cu 2-1 în fața lui Arsenal Londra.

Mai multe