Ce meserie bizară a avut Celentano din Las Fierbinţi înainte de fi faimos: „Am pierdut foarte mulți bani”

16 aprilie 2023 18:31   Vedete

Actorul şi scenaristul Adrian Văncică, celebru în special pentru rolul beţivului Celentano, din “Las Fierbinţi”, a avut un trecut încercat. Pentru că înainte să devină vedeta de azi, actorul a pornit de jos şi a muncit pe brânci în Coreea de Sud. Avea 25 de ani pe atunci.

 Celentano din Las Fierbinți nu a fost dintotdeauna celebru

Adrian Văncică, cel care îl interpretează pe Celentano în serialul „Las Fierbinți” a oferit la un moment dat un interviu în care a povestit unde a lucrat înainte să devină celebru. Bărbatul a terminat Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale din București”, specializarea actorie, scrie showblitz.ro.

Chiar dacă este extrem de talentat, el nu a fost dintotdeauna celebru. Acum, este angajat al Teatrului Nottara din Capitală și apare și la PRO TV, însă a stat timp de un an în Coreea de Sud, acolo unde a lucrat într-un parc de distracții.

Celentano a stat în Coreea de Sud

,,Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci cand a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulți bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câștiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracții, imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje.

Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experiență mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am facut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai multi ruși, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România. În momentul în care eu plecasem din Romania, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem și o mică emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, povestește Celentano.

Cum e să interpreteze rolul lui Celentano

Adrian Văncică a mai vorbit și despre cum este să interpretezi rolul lui Celentano și spune că după două zile de filmare încep să-l doară ochii.

,,După două zile de filmare mă dor ochii. Pentru că eu niciodată nu-mi văd partenerii cu care joc, mă văd pe mine. Zici că-s Al Pacino în Parfum de femeie, nu văd nimic in jur. Pe bețivii pe care îi imit i-am cunoscut la bloc, sunt trei la numar, iar nici unul, niciodata, nu îl recunoaște pe celălalt”, a mai spus acesta.

Mai multe