Charlotte răbufnește în scandalul cu Ioana Năstase: „Tu te-ai măritat cu el”

26 iulie 2022 11:35   Vedete
Ultima actualizare:

Ilie Năstase o ține din scandal în scandal, în ultima vreme! Nici bine nu s-au stins ecourile altercației cu soția de la ziua lui, că un alt scandal e pe cale să izbucnească între Charlotte, fiica adoptivă a tenismanului, și actuala soție, Ioana Năstase! Totul după declarațiile incisive ale Ioanei Năstase, făcute zilele trecute, pentru Click!.

De când s-a apucat de OnlyFans, Charlotte Năstase, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase din mariajul cu Alexandra King, face valuri și în presa românească. 

Tânăra, în vârstă de 32 de ani, și-a acuzat tatăl, pe celebrul tenisman, de alegerile sale privind Onlyfans. Charlotte a acordat un interviu în presa din România în care a declarat că, după o discuție mai aprinsă cu tenismanul, ea a decis să-și facă cont pe celebra platformă pentru adulți.

„Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare. Am vorbit cu Amalia Năstase chiar și când mi-am făcut cont pe OnlyFans și m-a încurajat. Mi-a spus: "Du-te și fă o grămadă de bani.”, spus Charlotte, pentru ziare.com.

Ioana Năstase: „Nu a muncit o oră în viața ei!”

Contactată de Click!, Ioana Năstase, actuala soție a tenismanului a răbufnit și ne-a declarat, în exclusivitate, că în discuția cu pricina Charlotte i-ar fi cerut tatălui ei o mașină de fițe, în condițiile în care tânăra nu a prestat în viața ei o oră în câmpul muncii. 

„Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină! 

Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui, o iubește în continuare. Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia. Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea!

Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui.

 Nu fac diferențe. Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala”, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate pentru Click! 

Fiica lui Năstase reacționează!

Declarațiile Ioanei Năstase au scos-o, însă, din minți pe Charlotte, care a răbufnit cu un mesaj acid, pe contul de Facebook. 

Hei, presa din România și Ioana Năstase… eu nu am copii și nu eu am o fiică care i-a fost răpită! Tu te-ai măritat cu el”, i-a transmis Charlotte soției lui Nasty, Ioana Năstase.

Tot pe pagina ei de socializare, Charlotte s-a arătat oripilată de ultimul scandal dintre Ioana și Ilie Năstase, de la ziua acestuia din 19 iulie. 

Cine e Charlotte Năstase?

Charlotte este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase din mariajul cu Alexandra King, celebră pentru rolul interpretat în pelicula italiană La Pelle (1981). Împreună cu Alexandra, fostul numărul 1 mondial în tenis a adoptat, în timpul mariajului, doi copii.

Primul copil, pe nume Nicholas, a fost adoptat de cei doi în 1987. Trei ani mai târziu, cuplul adopta și o fetiță, pe Charlotte, care are în momentul de față 32 de ani.

Pentru a se abona la contul de OnlyFans al lui Charlotte Năstase, internauții trebuie să scoată din buzunare 17 dolari. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe