Fetița Marei Bănică va avea cărucior princiar! Când naște jurnalista?

7 ianuarie 2022 13:45   Vedete
Ultima actualizare:

Mara Bănică a intrat în linie dreaptă cu sarcina! Au mai rămas doar două săptămâni până când Mara va aduce pe lume o fetiță, cel de-al doilea copil al vedetei. Mara și-a făcut bagajul pentru maternitate și așteaptă să-i vină sorocul din clipă-n clipă.

Mara Bănică mai are doar două săptămâni până când va deveni mămică pentru a doua oară. Vedeta are mari emoții, însă, pentru că  doctorul ginecolog cu care urmează să nască a plecat într-o vacanță, în Republica Dominicană. Mara speră, însă, ca acesta să se întoarcă la timp, iar nașterea să decurgă fără probleme.

Și-a făcut bagajul pentru maternitate!

Mara a pregătit cu minuțiozitate bagajul pentru maternitate, din timp. 

Am emoții foarte mari. Mi-am făcut bagajul de o saptămână. Stau cu el la ușă. Doctorul cu care urmează să nasc a plecat în Republica Dominicană, timp de două săptâmâni. Mi-a zis să ne întâlnim pe 19 ianuarie, ca să stabilim ziua când voi naște. Dacă se întâmp ceva, voi naște cu doctorul cu care l-am născut pe băiatul meu, Dima. E frustrant, însă, în perioada asta, cu Covid-ul, pentru că am înțeles că tatăl copilului nu poate intra la spital. Poate totuși o să-l lase până la urmă.

Vreau să scap cât mai repede, sunt însărcinată în 36 de săptămâni. Fetița are deja 2 kilograme și 700 de grame, și va face cu siguranță trei kilograme. Nu mai am răbdare deloc. De abia aștept să scap ca pot mișca. Eu am fost ca într-un arest la domiciliu timp de șapte luni, pentru că-mi este foarte teamă de Covid, a declarat Mara Bănică, în exclusivitate, pentru click.ro.

Mara Bănică și soțul ei au pregătit camera fetiței, care va fi o răsfățată încă de la venirea pe lume. Vedeta i-a pregătit micuței pătuțul, hăinuțele, scoica, dar și un cărucior de fițe. Bebelușa se va odihni într-un cărucior în valoare de 2000 de euro, un model de fițe pe care l-a folosit și Megan Markle la copiii ei!

Camera bebelușei este gata, pregătită, de mai multă vreme. Fetuița are tot ce-i trebuie. Pătuțul, scoica și căruciorul. M-am gândit la un prenume. Aștept, însă,  să văd și variantele la care s-a gândit soțul meu și vom alege împreună, a mai spus Mara Bănică, pentru click.ro.

La 46 de ani, jurnalista Mara Bănică va deveni mamă pentru a doua oară. Ea mai are un băițelel, pe nume Dima, în vârstă de 11 ani.

Mai multe