Un mare actor a fost găsit mort la gară! A jucat în „Star Wars” și „Harry Potter”

21 martie 2023 9:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul britanic Paul Grant, care a interpretat rolul lui Ewok în „Întoarcerea lui Jedi” din „Războiul Stelelor” și a interpretat de asemenea rolul celebrului spiriduș în seria „Harry Potter”, a murit la vârsta de 56 de ani, după ce a fost găsit prăbușit în fața unei gări din Londra.

Grant a fost găsit în afara gării King's Cross, în nordul Londrei.

Un purtător de cuvânt al serviciului de ambulanță din Londra a declarat: „Am fost chemați joi, 16 martie, la ora 14.08, pentru a afla informații despre un incident la stația St Pancras, Euston Road.

„Am trimis un echipaj de ambulanță și un medic. Am tratat un bărbat la fața locului și l-am dus cu prioritate la spital”.

El a fost declarat mort luni la ora 3.49, dar medicii spun că era deja în moarte cerebrală, după prăbușirea sa în stradă care a avut loc joi, săptămâna trecută. Cauza morții nu a fost dezvăluită.

Grant este cunoscut din rolurile Ewok în Întoarcerea lui Jedi, alături de Harrison Ford și Mark Hamill și spiridușul din Harry Potter și Piatra Filosofală. El a apărut, de asemenea, în Labyrinth în 1986 alături de David Bowie și Jennifer Connelly. Actorul a servit și ca dublu cascador în Labyrinth.

Printre altele Grant a avut roluri cinematografice și în Legend, filmul lui Tom Cruise din 1985, dar și în filmul Willow din 1988.

„Am inima zdrobită”

Fiica sa, Sophie Jayne Grant, a confirmat moartea actorului pentru Sky News.

„Am inima zdrobită... Nicio fată nu merită ca tatăl lor să moară... Era atât de cunoscut și iubit [pentru munca lui]. A plecat prea devreme”.

În urma lui au rămas iubita Maria Dwyer, cele două fiice și un fiu, precum și copiii și nepoții săi vitregi.

Dwyer i-a adus un omagiu actorului, spunând: "Paul a fost dragostea vieții mele. Cel mai amuzant bărbat pe care îl cunosc. Mi-a făcut viața completă. Viața nu va fi niciodată la fel fără el".

Stacey, fiica vitregă a lui Grant, a creat o pagină Go Fund Me pentru a strânge fonduri pentru înmormântarea lui.

Paul Grant avea antecedente de dependență de consum de droguri și alcool și, în 2014, a spus că și-a aruncat toți banii obținuți din filme pe droguri și alcool.

Mai multe