Actorii care erau iubiți pe micul ecran, dar dușmani în realitate. După o scenă de amor, el i-a spus: „Miroși mai rău ca un dinozaur”

25 septembrie 2024 10:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Marlon Brando și Sophia Loren (90 de ani) s-au numărat printre cei mai iubiți actori din întreaga lume. El era un Don Juan celebru, iar ea o actriță desăvârșită, care făcea furori cu frumusețea sa. Cu toate acestea, între ei nu a fost o poveste de dragoste, ci mai degrabă o legătură plină de tensiuni.

„A fost foarte dificil de lucrat cu el”

Deși Marlon Brando și-ar fi dorit mai mult de la Sophia Loren și toată lumea credea că cei doi sunt împreună, însă în realitate, lucrurile nu au stat deloc așa cum păreau. Au existat mari tensiuni între ei, chiar dacă pe platourile de filmare erau nevoiți să se prefacă.

Actorii s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției „Contesa din Hong Kong” (1967). Pentru regizorul Charlie Chaplin, scenele deveniseră o adevărată povară, întrucât Sophia Loren l-ar fi respins pe Marlon Brando atunci când a încercat să o cucerească.

Actrița a povestit într-un volum de memorii, cum Don Juanul a încercat să îi facă avansuri.

„Dintr-odată a pus mâinile pe mine. M-am întors foarte liniştită şi l-am respins, ca o pisică mângâiată greşit, şi i-am zis Să nu îndrăzneşti să mai faci asta vreodată. Niciodată!. În timp ce îl fixam cu privirea, părea mic, fără apărare, aproape ca o victimă a propriei notorietăţi. Nu a mai repetat gestul, dar a fost foarte dificil de lucrat cu el după aceea”, se arată în cartea actriței.

Cum s-a răzbunat Marlon Brando pe Sophia Loren după ce i-au fost refuzate avansurile

Rănit în orgoliu și dornic de răzbunare, Marlon Brando încerca să strice totul la fiecare filmare alături de Sophia Loren, adresându-i tot felul de critici.

 „Miroși mai rău ca un dinozaur”, i-a spus acesta după o scenă de amor.

Mai mult, actrița i s-a plâns regizorului că a fost jignită de către american, în repetate rânduri.

„Știi ce mi-a șoptit la ureche Marlon? Ca am părul din nas prea lung și îmi atârnă!”

Marlon Brando s-a iubit cu mai multe staruri de la Hollywood, printre care Marilyn Monroe, Grace Kelly, Marlene Dietrich sau Jackie Kennedy. Cu toate acestea, se pare că actorul și-ar fi dorit să o cucerească și pe Sophia Loren, însă fără rezultat. S-a stins din viață la 1 iulie 2004.

Mai multe