Actrița Anne Heche, decuplată de la aparate de familie

14 august 2022 20:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Anne Heche (53 ani) a murit din cauza unui traumatism cranian și a arsurilor grave, după ce, vinerea trecută, pe 5 august, s-a izbit cu mașina într-o casă dintr-un cartier rezidențial.

Clădirea a izbucnit în flăcări, iar Heche a fost scoasă din mașină și transportată de urgență la spital. Din păcate, aceasta nu a mai supraviețuit. Apropiații credeau că își va reveni, dar, din păcate, pe 8 august aceasta se afla într-o stare extrem de critică și a intrat în comă.

Citește și: «Din lumea de dincolo »- Recomandarea Click! Tv pentru marţi, 18 mai

La câteva zile, familia ei a anunţat că nu se aşteaptă ca ea să supravieţuiască şi că este menţinută în viaţă de aparate pentru a se determina doar dacă organele ei ar putea fi donate. În final, vineri seară familia a decis să o „elibereze”.

Fiul ei spunea că acum speră ca mama lui să fie într-o lume fără durere. „Eu şi fratele meu Atlas ne-am pierdut mama. După şase zile de schimbări emoţionale aproape incredibile, am rămas cu o tristeţe profundă, fără cuvinte. Sper că mama mea este eliberată de durere şi că a început să exploreze libertatea ei eternă”, a notat fiul actriţei, Homer Laffoon, în vârstă de 20 de ani, conform CNN.

Anne Heche, cu o avere estimată la 4 milioane de euro, a fost una dintre cele mai apreciate actrițe tinere de la Hollywood înainte ca relația ei cu Ellen DeGeneres să-i umbrească o carieră ce promite să fie înfloritoare.

A devenit imediat subiect de tabloide pentru mai bine de două decenii. Actrița a dezvăluit că nu mai fusese niciodată cu o femeie înainte și s-a culcat cu DeGeneres în prima noapte în care s-au întâlnit. Ea a descris aventura cu ea ca fiind «cel mai bun sex pe care l-a făcut vreodată».

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe