Actriță din „Beverly Hills, 90210”, răpusă de o meningită agresivă

10 august 2022 11:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Denise Yvonne Dowse, 64 de ani, a interpretat-o pe Yvonne Teasley, în celebrul serial din anii 90, Beverly Hills 90210.

Aceasta era directoarea adjunctă a liceului West Beverly Hills, unde învățau presonajele principale din seria televizată.

Anunțul a fost făcut de sora actriței

Vestea a venit ca un trasnet pentru fanii show-ului, atunci când sora actriței, Tracey Dowse, a dat vestea „familiei și prietenilor” ei pe o rețea de socializare, solicitând „sprijin și rugăciuni” pentru vedeta din „Beverly Hills, 90210”, transmite OKmagazine.ro

Tracey a explicat că Denise, în vârstă de 64 de ani, „se află în prezent în spital, într-o comă cauzată de o formă virulentă de meningită”, dar nu a dezvăluit când au început problemele de sănătate ale surorii ei.

Citește și: Îl recunoașteți? Brandon Walsh din ”Beverly Hills 90210” și-a lăsat barbă și a albit

Meningita este inflamația membranelor protectoare din jurul creierului și măduvei spinării, ca urmare a unei infecții bacteriene sau virale a lichidului care înconjoară creierul și măduva spinării.

În cazul actriței, coma nu a fost indusă medical, acest detaliu demonstrând faptul că artista suferă de o formă severă a bolii. 

A apărut într-un număr impresionant de seriale de succes

Denise Dowse a mai apărut în producții precum „Grey’s Anatomy”, „The X-Files”, „Criminal Minds”, „Bones”, „ House”, „Monk”, „Law & Order”, „Gilmore Girls”, „Charmed”, „The Bernie Mac Show”, „Nip/Tuck”, „Moesha”, „Sister, Sister”, „ER”, „ Step by Step”, „Buffy the Vampire Slayer”, „Seinfeld” și „Full House”.

Fanii „Beverly Hills 90210” au fost devastați în urmă cu trei ani, când Luke Perry, actorul care l-a interpretat pe Dylan a murit, la 52 de ani. 

În februarie 2019, acesta suferise un accident vascular cerebral în timp ce se afla în domiciliul său din Los Angeles. El a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu au putut face prea multe. 

Citește și: Un an fără Dylan. Viaţa lui Luke Perry, ca o cursă într-un Porsche decapotabil

Tragedia s-a petrecut chiar în perioada în care postul de televiziune Fox a anunțat că urma să reia filmările pentru serialul „Beverly Hills 90210”, ecranizare care i-a adus faima actorului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe