Actriță faimoasă, forțată de soț să facă sex în grup: „Mă distrugea pe dinăuntru”

5 mai 2023 15:37   Vedete internaționale

Una dintre cele mai faimoase actrițe din istoria filmului, Jane Fonda nu a avut parte deloc de o viață liniștită. După ce a reușit să treacă peste o copilărie plină de încercări, celebra actriță de la Hollywood a sperat că a reușit să își găsească fericirea alături de primul ei soț. Însă lucrurile au devenit și mai triste pentru ea.

Actrița Jane Fonda, în vârstă de 85 de ani, nu a avut deloc parte de o viață tocmai fericită, în ciuda carierei de succes și a familiei care deja un renume în actorie. Fiica faimosului actor Henry Fonda, actrița a fost nevoită să se confrunte cu pierderea mamei la vârsta fragilă de doar 12 ani, după ce aceasta s-a sinucis, după ce deja tatăl lui Jane începuse procedura de divorț. Potrivit informațiilor oferite de către clickpentrufemei.ro, Jane Fonda a spus că moartea mamei ei a afectat-o profund, iar „brusc nu mai însemnam nimic pentru mine.”

După ce tatăl ei s-a recăsătorit de 3 ori, actrița a sperat că își va regăsi fericirea și vechea personalitate plină de ambiție în viața de adult, pe care a decis să o împartă cu regizorul Roger Vadim, primul ei soț. Însă actrița nu a reușit deloc să aibă parte de fericire alături de acesta, după ce regizorul din Franța i-a cerut să aducă și alte femei în patul lor.

„Relația pe care am avut-o cu Roger Vadim consta în a aduce în patul nostru și alte femei”

Dezvăluirile lui Jane Fonda vin din cartea ei biografică, în care scrie că „relația pe care am avut-o cu Roger Vadim consta în a aduce în patul nostru și alte femei.” Dezvăluirile șocante continuă, actrița spunând că situația începuse să o afecteze emoțional, ajungând în situația de a numai mânca aproape nimic.

Ea a mai spus că partidele de sex în trei au crescut rapid la 4, apoi devenind orgii în toată regula, deși mărturisește că acest fapt o „distrugea pe dinăuntru.” Totul începuse la dorința regizorului francez Roger Vadim, de care actriței îi era greu să se despartă, mai ales după copilăria turbulentă de care a avut parte. „El, put și simplu, mă valida”, declară aceasta. Însă, în cele din urmă, Jane Fonda a reușit să pună capăt relației, iar cei doi au divorțat în anul 1973.

Mai multe